kurzyn Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Kupie motocykl do 2000zł, interesują mnie starsze japońceMotocykl musi być zarejestrowany w kraju, na białych blachachSilnik zdrowy, co do wyglądu może być do poprawek wizualnychInteresują mnie modele starsza Xj, gsx, cb lub inne w stylu naked chociaż niekoniecznie Zdjęcia i oferty proszę przesyłać pod maila [email protected]Najlepiej z terenów Mazowsza lub Warmii i MazurBędzie służył do przejażdżek wokół komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Napisz do Qurima z forum bo ma motocykl, który naprawdę Ci posłuży a nie jak ostatnio koleś tak sie napalił na motonga za 2000 zł ze kupił szrot nie słuchając naszych rad.A tak poza tematem to masz dość spore wymagania jak na kwotę 2000 zł Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Kwota bardzo mała a lista wymagań dość długa. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Kwota bardzo mała a lista wymagań dość długa. długa lista wymagań? Chyba żartujecie. Gość chce zarejestrowany motocykl ze sprawnym silnikiem. Ja wyczytałem tyle, a Wy? Reszta to : stare japońce, nakedy, ale niekoniecznie..... więc o co kaman? Edytowane 28 Czerwca 2011 przez walko69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 to nie te czasy że za ledwo jeżdżącą paździerz trzeba wydać 5-6k tylko dlatego że ma napis "honda" na baku.XJ 650 do kometyki za 2-2.5 można upolować, widomo że trzeba będzie sukcesywnie dołożyć przez 2 sezony praktycznie drugą wartość, ale zamiast zbierać kase można jezdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 długa lista wymagań? Chyba żartujecie. Gość chce zarejestrowany motocykl ze sprawnym silnikiem. Ja wyczytałem tyle, a Wy? Reszta to : stare japońce, nakedy, ale niekoniecznie..... więc o co kaman?Mi o to, że oferty przysyłać, rejon taki i taki. Rozumiem, że przy takiej kwocie jazda po całej Polsce za moto nie ma sensu. Jednak ciekawa oferta z innej okolicy też powinna być brana pod uwagę. I tyle. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Ja jak 3 lata temu trafilem cb500 '94 za 2500 to przelalem czesc kasy z gory i nastepnego dnia wsiadlem w pociag :)Reszta kasy, na moto, 400km do domu i... jezdzi do dzis. Pazdzierz za 2500zl ;]Jak sie chce to sie da :) Edytowane 29 Czerwca 2011 przez G3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzyn Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam PonowniePotrzebuje motocykla do nauki jazdy, jestem świeżo po prawku. A wiadomo jak uczą jeździć w przeciętnej szkole :)Na razie nie interesują mnie duże prędkości. Chcę uczyć się jazdy, znalazłem plac na którym można to bezpiecznie robićTen sezon poświęcę na szkolenie się, a następny mogę swoje moto poprawić tu i u gdzie.Szukałem jaw i mz ( jeździłem na 4 jawach) ale co z tego jak niezależnie od ceny a (były one duże jak za taki motocykl) były one remontu. A jak przychodziło do negocjacji cen to absolutnie nie bo sprzedaje igiełkę:).Ktoś powie zrób remont, licząc sobie remont jawy na lepszych częściach (sam silnik) to wydatek ponad 1000zł!!!Żeby nie było lubię starsze motocykle:)Więc zakup na jedno wychodzi, a kupując japonię po prostu mam lepszy motocykl co nie ulega wątpliwości.Kupie motocykl do jazdy, a nie do szpanu, popisu, dla siebie a nie dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1989 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kupie motocykl do 2000zł, interesują mnie starsze japońceMotocykl musi być zarejestrowany w kraju, na białych blachachSilnik zdrowy, co do wyglądu może być do poprawek wizualnychInteresują mnie modele starsza Xj, gsx, cb lub inne w stylu naked chociaż niekoniecznie Zdjęcia i oferty proszę przesyłać pod maila [email protected]Najlepiej z terenów Mazowsza lub Warmii i MazurBędzie służył do przejażdżek wokół kominawitam mam na sprzedanie suzuki mieści się w kryteriach pana. info pod nr. 504980796 Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mam fajną wfm-kę, co prawda nie japończyk, ale cenowo prawie się miści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Co za czasy,japoniec za tyle co jawa. Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez danielpotas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Co za czasy,japoniec za tyle co jawa. ... i jeździ jak jawa. Albo i nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis1313 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Siemanko sprzedam Co moja XJ dozbieraj 1000zł i kup od razu dobre moto a nie za 2000zł i do kapitalki :) http://otomoto.pl/yamaha-xj-xj-600-naked-wart-uwagi-M2754787.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fensterek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Potrzebuje motocykla do nauki jazdy, jestem świeżo po prawku. 2800zł, nie podlega negocjacji, w moich rękach od 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek 4 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 mam yamaha xz 550 wał kardana 1983 cena 2900 bez negocjacji po godzinie 17 887316055 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi