mati_leczna Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam. Mam do sprzedania skuterek Jak w temacie. Jest w świetnym stanie wizualnym i technicznym. Zainteresowanym moge wyslac zdjecia i jakis dokladniejszy opis. w razie pytan proszę pisać na gg 11846465 lub dzwonic 667204506Oferta z Województwa lubelskiego < Łęczna > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Żeby się ktoś zainteresował radzę tu umieść dokładny opis, chodziarz 2 zdjęcia i cenę. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_leczna Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. Sprzedam skuter Peugeot Vivacity. W zime wymieniany był pas napedowy, ślizgi i rolki wariatora. Skuterek jest więc w pełni gotowy sezonu. Nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. Ogólnie powiem że to świetny sprzęt. bardzo zrywny bardzo dobrze się prowadzi. i śmiało mogę powiedzieć, że jest niezawodny. Skuter jest zarejestrowany, i gotowy do jazdy ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA i jazdy próbnej !!!!!! CENA jaka mnie interesuje to 2550 zł. Dokładniejszy opis I ZDJĘCIA : ZDJĘCIA Pisz, dzwoń napewno się dogadamy numer : 667204506 GG : 11846465 Edytowane 28 Czerwca 2011 przez mati_leczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jak nie chce mu się dać podstawowych info to niech się buja ze sprzedażą, proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 zwłaszcza, że analfabeta wtórny, już 2x pakował ogłoszenie do giełdy nie tylko 2 koła...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_leczna Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Przeklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi