PikusieQ Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 WitamMam skuter zipp triad 1 i jest taki problem, że za każdym razem gdy chce go odpalić to mi zalewa świecę i wgl paliwo leci do filtra powietrze i nie wiem co się dzieje :( niestety z rozrusznika nie mogę zapalać ponieważ mam słaby akumulator. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Pierwsze, to naładuj lub wymień akumulator. Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Po nazwie tematu, to spodziewałem się jakiegoś przepisu na zalewę czy coś Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Pierwsze, to naładuj lub wymień akumulator. Po nazwie tematu, to spodziewałem się jakiegoś przepisu na zalewę czy coś Co to jest????? Do autora tematu: masz przyklejony temat jak powinno wygladac to co piszesz jesli masz jakis problem. Potem ktos bedzie uzywac wyszukiwarki i wyskocza mu tematy o tak pieknym brzmieniu jak twoj..Co do problemu - przepuszczaja Ci zaworki iglicowe w gazniku oraz dodatkowo masz do sprawdzenia kranik. Sprawdz takze czy nie masz benzyny w oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi