sonix Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam,Stoję przed zakupem nowych rękawic, bo moje stare BUSE po 5 latach w końcu szlak trafił, a pamiętam ze dałem za nie 320zł :) Głownie interesują mnie 2 modele.. Na poczatku byłem przekonany do Knox Handorid - wypasione rękawiceBrałem również pod uwagę Alpinestars GP PRO ale na allegro jest 99,9% podróbek Właśnie dostałem ofertę od firmy u której zawsze robię zakupy związane z motocyklem.Zaproponowali mi GP PRO 2009 za 280zł, oryginalne.. (Mam jeszcze chrapke na plecak Alpinestars Tech Areo) Pytanie..Czy warto dokładać do Knoxów? Knoxy mogę kupić najtaniej za 750zł, odebrałbym sobie je w Warszawie. Nigdzie taniej nie znalazłem..Wiem ze Knox Handroid jest najlepsza rękawicą dostępną na rynku, ale czy warto placić 750zł, jesli mozna mieć GP PRO za 280zł? Nie mam pojęcia ;) Z gory dzięki za pomoc przy wyborze rękawic Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Knox w Wawie to cena 700zł.ul. Połczyńska 113. No własnie u nich.. Bylem juz kiedys i mierzyłem.Na allegro maja 779zł u nich w sklepie 769zł, a w promocji przez sklep internetowy 755zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Tylko ze L czerwona musieli by sciągnąc na zamowienie, wtedy juz nie bedzie możliwości negocjacji, bo mi ich nie zamówią :/ Twoim zdaniem Handorid czy GP PRO? Biorąc pod uwage róznice w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Rękawice i plecaczek kupione.. Tak jak mówiłem, są oryginalne. Załączam fotki, jeśli ktoś nie wierzy http://img706.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img2744v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ja kupiłem za 700, powiedziałem że tyle daje gotówką i już.Sprzedali bez problemu i nie tylko mi. Zwyczajnie się targuj. Co do rękawic to mam Gp-pro, Gp-plus i Knox. W każdych się czuje rewelacyjnie.Miałem kiedyś Heldy ze skóry kangurzej, YUBY czy Knoxy nie przecierają się szybciej niż Alpiny? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi