Ryjek Ocw Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam mam na sprzedanie uzywana lecz prawie jak nowa kurtke w kolorze zielono, czarno, białym. Nie jest ona przetarta ani nic. Rozmiar M. Kurtka z podpinką i wszystkimi protektorami. Cena 400zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Bez jakiegokolwiek zdjęcia, pies z kulawą noga się nie zaintersuje...ps. cholera , ja sie trochę zainteresowałem!!! ale bez fotki.... łeeeeeps2. czekamy na zdjęcie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) A prosze prosze :D W realu wyglada troche lepiej... ale wiadomo jak to zdjecia :P Edytowane 20 Czerwca 2011 przez Ryjek Ocw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 http://allegro.pl/kutrka-ret-bike-zielona-kawasaki-ninja-okazja-i1713711097.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 no, papacz pan, ZIELOA - a nikt nie chce...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Oj tam oj tam.... literka mi ucielka i tyle :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi