Ptasznik1993 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Tak jak w temacie, kupie jakąś fajną przelotówke do mojego bandita.Oryginalny tłumnik jest dla mnie trochę za cichy.Firma nie jest taka ważna, żeby mial fajne brzmienie i wygląd.Jeśli masz taki tłumnik na zbyciu i chcesz sprzedać to śmiało pisz, albo jeśli jakiś twoj kolega/koleżanka ma to bardzo prosil bym o info. Kontakt gg 13890057, tel 515-415-447 PS. Kupie także opone przednią do bandita 120/70 w dobrym stanie lub leżakowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Mam ostatniego Microna ale bez plakietki. Zwykła kwasówka. Do oddania za 200zł. Jak jesteś zainteresowany to mogę przesłać zdjęcia. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 oddam za flaszke devila :D pokiereszowany ale wyprowadzony jakos i do robienia halasu w sam raz :Ddrze pape jakby go wogole nie bylo - mialem go kilka godzin i wsadzilem fabryke bo na miescie moglo by sie cieplo zrobic jakby mnie niebiescy uslyszeli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi