Ario Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 myślę, że teraz na 95%. chcę podłubać coś przy Tołdim i mam nadzieję, że potenm zapali :). czekajcie na mnie jakby co Marecki ma moją komórkę :icon_twisted: na razie jest nas trzech, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 PAnowie .....a patrzyl ktos .. .na http://pogoda.wp.pl/miasto,wroclaw,mid,1201305,mi.html?ticaid=1c801 czy bedziecie Hardkorami :P hehehe ;-) niby ma padac od 00;00 :// ja w sumie nie wierze w to co mowia i pisza bo ostatnio z ich celnoscia mizernie jest !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 PAnowie .....a patrzyl ktos .. .na http://pogoda.wp.pl/miasto,wroclaw,mid,1201305,mi.html?ticaid=1c801 czy bedziecie Hardkorami :P hehehe ;-) niby ma padac od 00;00 :// ja w sumie nie wierze w to co mowia i pisza bo ostatnio z ich celnoscia mizernie jest !! Ich celność jest lepsza: http://new.meteo.pl/ Nie mogę dojść za cholerę co jest tak atrakcyjnego we Wro po 22:00. Kościoły i przedszkola pozamykane, to gdzie tu terror siac? :icon_biggrin: Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 pogoda jest teraz mega posrana. nic nie wiadomo. miałem lecieć dziś na morze i do poniedziałku posiedzieć, ale się zniechęciłem. kurna, jak mam chwilę wolną w pracy, to zaraz jakieś przeciwności losu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dzisiaj zapowiadali że ma padać a pogoda póki co wygląda spoko :)Ja dzisiaj nie dam rady bo impreza nagrana, ale next time chętnie...Już się zgadywaliśmy na jakies latanie nocne na forum CBR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Padać nie będzie - ma być pochmurno, lecz sucho :buttrock: Ario - będziemy we trzech :) ...Nocne manewry we Wrocławiu zostały zakończone sukcesem :buttrock: Bocian dawaj foty - wstawimy dla potomnych :bigrazz: Kto chciał jechać a nie mógł- niech żałuje! było czadersko :crossy: :crossy: :crossy: Choć trzeba przyznać, że drogi są dziurawe to i tak świetnie bawiliśmy się :tongue: Panowie, dzięki za wspólną jazdę :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Panowie, gdybyście powtarzali nocne śmiganie to dajcie znać. Tym razem za późno post przeczytałem :banghead: Cytuj http://motocyklemtuitam.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ja sie pisze:) o 22 piatek plac solny rynek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Jeżeli w piątek to ja jak najbardziej :) Tylko tak w miarę godzine bo o 2-3 jade sunrise :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h2o Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 (edytowane) Też bym się z chęcią dołączył. O ile nadążę :DA właśnie ogarniam prognozę i będzie nieciekawie raczej :/ 12*C i droga po deszczu, bo prawdopodobnie wieczorem w końcu przestanie na*******ać deszczem. Ale jak ktoś się wybiera, to też się wybiorę :icon_mrgreen: Edytowane 21 Lipca 2011 przez h2o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Chętnie znowu pośmigamy nocą we Wrocku :crossy: Ale najprędzej to dopiero w sierpniu, bo teraz się urlopuje a później jadę do Giżycka. Jak coś ustalimy to się zgadamy i zrobimy nocny terror :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 narazie to pogoda i tak jest do bani ;/ ale jak bedziecie cos organizowali w nocy to jestem chetny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi