Assiaa Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Gratuluje zdanego egzaminu i zycze szerokosci LWG :D Dzięki, dzięki. :buttrock: Gratulacje! Ja to mam przed sobą, dopiero 4 lipca egzamin, bo na po sesji sobie ustawiłem :X Chciałbym już mieć kolejną literkę na plastiku i zacząć się porządnie rozglądać za maszyną :D Dziękuję. :) A tam - dasz radę przecież to łatwe. (Fajnie jest tak teraz mówić - jak się jest po egzaminie! :icon_mrgreen: ) Powodzenia. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Aśka, spacja Ci sie cos przycina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No to gratulki zdania egzamu :). Tylko nie szarzuj na moto za bardzo ze szczescia na poczatku ;) Pzdr Dziękuję bardzo. :)No... narazie będę czekać na dokumenty szczęśliwa. Także myślę, że ta pierwsza radość już przejdzie a później w ogóle w wakacje zapisuję się na doszkalanie w szkole jadzy w Szczecinie. :crossy: Aśka, spacja Ci sie cos przycina A no rzeczywiście! Nawet nie zwróciłam uwagi. Bo ja żem siły po dzisiejszym dniu już nie mam po prostu. Ale z moją spacją wszystko w porządku, kolego. Dzięki za "troskę" :icon_mrgreen: Gratulacje ! :clap: No to do zobaczenia na drogach ! :crossy: Dzięki. :icon_mrgreen: Ha, do zobaczenia, do zobaczenia. :crossy: noo gratuluje widze ze wreszcie zdałaś ! :crossy: Dziękuję oczywiście... A "Wreszcie" to zdecydowanie idealne słowo! Tak - WRESZCIE zdałam - tyle czekania i się opłaciło. :icon_mrgreen: Gratulacje droga Asiu ;) Dziękuję Ci bardzo drogi kolego... którego imienia niestety nie znam! ;) Teraz ja mam łzy w oczach. Gratuluję Czyż to nie są ironiczno-sarkastyczne łzy? Ale dziękuję. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 http://images02.bebzol.com/data/201106/4972-a4e2152bc790cbb12a20c77c2641568e.jpg Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0sa Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Gratuluję, teraz tylko jeździć:P Mam takie pytanko jak trudno bylo zdać egzamin teoretyczny bo nie dlugo zamierzam się zapisać i mam obawy co do teorii, proszę o odpowiedź. Pozdrawiam 0sa! Cytuj Moje pszczółki!:D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/145206-mala-kolekcja-maszynek/ Kupie ramę od Kawasaki 125 cross! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda1207 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Teorią zupełnie się nie przejmuj, wystarczy, że poświęcisz 1 góra 2dni na przerobienie pytań z puli, jest ich chyba około 400 z tego co pamiętam, większość bardzo intuicyjna. Zapisuj się bez obaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 jak trudno bylo zdać egzamin teoretyczny Bardzo łatwo. . Wystarczy zrobić sobie wszystkie pytania po kolei a później wałkować testy. Po kilku zrobionych testach "lecisz" już automatycznie, bezbłędnie. Także nie martw się o teorię bo to jest banał. Życzę powodzenia! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Bardzo łatwo. . Pod warunkiem, że nauczy się testów. Jak byłem z kumplem, zdawać to on się teorią w ogóle nie przejmował, twierdził, że tniema co sie przejmować bo jest przygotowany jak nigdy :icon_twisted: , ja się obawiałem, że pod wpływem stresu nie wyjdzie mi ósemka. Ósemkę zaliczyłem, kolega testy oblał.Test trzeba sobie porządnie przerobić. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0sa Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 YUBY nie rozumiem o co Ci chodzi, normalnie spytałem jak trudny jest egzamin na prawko i jak najlepiej się przygotować, nie widzę powodu pisania takich komentarzy, a tobie Asiu jeszcze raz szerokości :crossy: . Pozdrawiam 0sa! Cytuj Moje pszczółki!:D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/145206-mala-kolekcja-maszynek/ Kupie ramę od Kawasaki 125 cross! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 tomason2 - Pewnie, że trzeba je porządnie przerobić... Ja miałam już dosyć tych testów pod koniec bo zrobiły się dla mnie nudne i oczywiste bardzo... :P 0sa - Nie przejmuj się, YUBY lubi marudzić i zawsze musi coś wtrącić. :icon_mrgreen: Dziękuję! I daj znać jak się zapiszesz i zdasz. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0sa Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Na razie, szukam najkorzystniejszej oferty od szkółek jazdy, mnie z tym nie śpieszno po za tym i tak na razie krucho z pieniędzmi bo wszystko idzie na pilne wydatki. Dziękuje za odpowiedź:D . Pozdrawiam 0sa! Edytowane 3 Lipca 2011 przez 0sa Cytuj Moje pszczółki!:D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/145206-mala-kolekcja-maszynek/ Kupie ramę od Kawasaki 125 cross! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 teoria latwa masz takie same pytania co w kat B + ok 5 pytań dotyczacych jazdy motocyklem:) Gratuluje zdania egzaminu i musze ciagle miec przy sobie dowod osobisty bo juz niedlugo i mnie czeka egzamin ;)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Do właścicielki tematu chciałem zapytać czy juz dotarłaś maszyne i ile Ci to zajęło :D ? Ja dzis wrocilem z wakacji i planuje jutro jechac zakupic :) Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi