Gość Penek Opublikowano 11 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2002 Może ktoś napisze cokolwiek o tym motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jeżeli chodzi o tego ślicznego singielka, zwykle w srebrnym kolorze, to co nieco wiem. Sprzęcik wygląda miodnie, wąziutki zbiorniczek, rasowa sylwetka nie do pomylenia z niczym innym. Odzywa się toto bardzo przyjemnie (jak to singiel 600). Ma tyle koników, ile trzeba czyli coś koło 50, 60, jest lekki.W Anglii jest to dość popularny model, w Polsce na żywo nie widziałem, a ogłoszenia zdarzają się rzadko.Zaznaczam, że nie jeździłem, jednak gadałem z Angolem, który takowego miał. Miał go już długo, chwalił niskie spalanie i bardzo dużą niezawodność. Poza tym - naked, więc lepszy do miasta, a na szosie do 120 km/h. Moim zdaniem bomba. (nie mylić z miną :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Penek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 Ja wiem tyle ,żę silnik jest od YAMAHY XT , fajnie ciągnie od dołu, ma ok 45 KM, 6sek do 100km/h ,V/max180, poza tym trzy tarcze i w ogóle fajny moto pędziwiatr . Chciałem się jednak zpytać o te silniki, jak jest z częściami,ile wytrzymują ,co najczęściej wysiada.Mam chęć kupić ten model ,ale właściciel mówi że nie ma ładowania. Sam nie wiem co myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 Ten silnik jest jednocylindrowy, więc ciężko oczekiwać po nim wielkich przebiegów. Jeśli nie ma ładowania to wszystko zależy co jest uszkodzone. Czasem można się nieźle wpieprzyć ze sprzętem, na którego remont i naprawy wydasz dwa razy tyle co na zakup. Lepiej się zastanów. Jeśli jest to ten sprzęt, o którym myślę (a nie ma ich za dużo) to ma jeszcze zużyte zawieszenie.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Penek Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zawieszenie ma wyrąbane w kosmos,trzeba będzie robić, właśnie mam proble co robić, bo cena nie jest wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wanius Opublikowano 14 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2002 Może ktoś napisze cokolwiek o tym motocyklu. Witam ! Stary zapomnij o tym motorze !!! Mial go kiedys znajomy, ten moto mial kilka dzwonow, przod jest od cebry, i inne takie bajery sa porobione :D) Szczerze ODRADZAM kupno tego egzemplarza !!! Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Penek Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 Dzięki wszystkim za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi