peter87 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Nie wiem czy to dobry pomysł na ustawkę przy pl.Piłsudskiego. W ten weekend jest Verva street racing i pozamykane są ulice przy pl.Teatralnym i pl.Piłsudskiego.http://www.um.warszawa.pl/aktualnosci/verva-street-racing-utrudnienia-w-ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ale umówieni jesteśmy na placu Konstytucji :) nie na pl Piłsudskiego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 zwykle startujemy zaraz za poznanska, od wiazdu takim slimakiem... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riccco Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Coś mi sie wydaje że wielki ch.... z tego wyjdzie bo wieczorem będzie sypać żabami aż miło;)A z tą ustawką to faktycznie ten plac konstytucji to trochę dziwaczny, nie lepiej nad Zegrzem o 19:30 a potem razem na Lazurową??? :crossy: Hej kto potwierdza że będzie dziś na tym placu Konstytucji żebyśmy sie odnależli,,,, :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargin Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja bede na placu konstytucji ;) Cytuj "dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jak pogoda będzie też piszę się na ten plac konstytucji. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riccco Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 tez odrazu lece na plac :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) no to mam potwierdzonych 7...a potrzebuję minimum 8 a najlepiej 10 .. ;) wobec tego powyższego ;)))) do zobaczenia ;))) 20.10 parking na środku przy Placu Konstytucji lub jak kto woli 20.30 - od razu ul. Lazurowa 185 w razie co moj nr 663 780 303 Natalia :)) Baaaaaardzo wam dziękuje za udział :) było zajebiście :) jest trochę zdjęć :) ale nie bardzo wiem jak tu je wstawić.. napiszcie na maila to wam prześle :)i jeszcze raz dzięki za jakość i frekwencję :)))) Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Achaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek78 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Cieszę się że się podobało. Zapraszam częściej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 jeśli ktoś z obecnych w sb jeszcze nie dostał zdjęć a chce niech da znać :) na priv albo mail :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riccco Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Achaja podaj fotki z dalszej części wieczoru bo tu z kolegą jesteśmy bardzo ciekawi co sie działo...:) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 co było w Vegas zostaje w Vegas :P działo się oj działo ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 no to mam potwierdzonych 7...a potrzebuję minimum 8 a najlepiej 10 .. ;) wobec tego powyższego ;)))) do zobaczenia ;))) 20.10 parking na środku przy Placu Konstytucji lub jak kto woli 20.30 - od razu ul. Lazurowa 185 w razie co moj nr 663 780 303 Natalia :)) Baaaaaardzo wam dziękuje za udział :) było zajebiście :) jest trochę zdjęć :) ale nie bardzo wiem jak tu je wstawić.. napiszcie na maila to wam prześle :)i jeszcze raz dzięki za jakość i frekwencję :))))no i gdzie te zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 nie było Cię, nie masz żadnych praw :PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi