Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Czerwca 2011 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Przypominam forumowiczom z Poznania i okolic, że można odbierać żółte naklejki "Motocykle są wszędzie!" w edycji 2011 w dwóch miejscach w Poznaniu:Larsson Poznań - ul. Marszałkowska 3 (pojedyńcze sztuki).HRG Motorownia Motocykle - Krauthofera 58 (większe partie oraz pojedyńcze sztuki). Niebawem poinformuję, do których osób w Wielkopolsce poszły większe partie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocop Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nie śledziłem tematu wcześniej. Zapytam więc wprost. Można otrzymać około 200-300 szt. Rozdalibyśmy podczas naszej przyszłotygodniowej imprezy.O imprezie - tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Jasne, proszę podjechać. Gdyby nie było mnie na miejsci proszę poprosić Szymona Gulbickiego, żeby do mnie zadzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam.W jakiej cenie można nabyć te nalepki z wysyłką ?gdyż potrzebuje dla grupki znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Proszę czekać i szukać dystrybutorów bliżej swojego miejsca zamieszkania. Nie pobieramy opłat za naklejki - są darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi