Nobotak Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 witam!!Bardzo prosiłbym o pomoc.wiec tak - robiłem tylne kierunkowskazy i brałem się za lutowanie żarówek bo w oprawkach nie wchodzą mi do kierunków i niechcąca stykneły się, że sobą dwa kabelki powstało zwarcie i straciłem kierunkowskazy z przodu i z tyłu nawet na panelu nie wyświetla się dioda pokazująca działanie kierunków.Co mogło się zepsuć ? Wydaje mi się, że to bezpiecznik ale nie mogę znaleźć skrzynki (puszki) z bezpiecznikami u szukałem się i nic , natomiast pod siedzeniem kierowcy jest tylko jeden bezpiecznik 30 .Wydaje mi się, że poszedł bezpiecznik od kierunków bo przerywacz jest na pewno dobry chyba, że coś innego się zepsuło. Prosiłbym o szybką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jest pod prawym boczkiem zaraz pod czachą na wysokości lagi. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobotak Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 sprawdzę popołudniu ale mi sie wydaje ze chodzi Ci o przerywacz a ja potrzebuje puszkę bezpiecznikową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zbyt wielu opcji nie masz. Jeśli posiadasz bezpiecznik na kierunki i jest uszkodzony to dobrze. Jeśli nie to spaliłeś przerywacz ale...zanim go wymienisz to go otwórz jesli istnieje taka możliwość i wystarczy często zlutować ścieżkę która zadziała jak bezpiecznik i się przepaliła. Jęli nie znajdziesz widocznych uszkodzeń to do wymiany. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Grzebałem przy zx6 rocznik 2007 i tam były bezpieczniki.W moim bladym jest podobnie tylko że pod lewym boczkiem.Mało to ergonomiczne ;-( Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobotak Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dzięki, zaraz biorę się za to w razie czego będę pisał. muszę rozbierać przód ? nie dostane się normalnie ? bo jak patrzyłem to wszystko jest schowane tylko przerywacz jest na wierzchu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 bezpieczniki tak jak kolega wyzej mowil tam sa ale czasem zdaza sie ze przepiecvie moze pojsc dalej i zwalic przerywacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobotak Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 dziekówka jutro mam zamiar w końcu to skończyćw razie komplikacji będę się odzywał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi