keeldulf Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Czesc, postanowilem rozpoczac temat,jako ze w weekend dostalem od rodziny tank bag,ktory w calej swojej wspanialosci okazal sie kompletetnie nie pasujacy, w szczegolnosci zewzgledu na magnetyczne przyczepy ;-)))W zwiazku z tym chcialbym go wymienic na inny pasujacy,moze macie jakies sugestie co do pasujacych tank bagów dolightninga? Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alejanu Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja jeździłem ostatno moim Ligtningiem w świecie szerokim. Wprawdzie bez tankbaga, ale załadowany. Wszystkim niedowiarkom mówię - da się! Pozycja mało wygodna wprawdzie, ale to co najgorsze to brak szyby na autostradzie przy huraganowym wietrze z naprzeciwka.A oto foto Cytuj www.red-zone.com.plhttp://picasaweb.google.p...CKLlvbeypOiQNw# http://picasaweb.google.pl/parysja/Motoitalia2009# http://picasaweb.google.pl/parysja/Motobalkan# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keeldulf Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 (edytowane) Ja jeździłem ostatno moim Ligtningiem w świecie szerokim. Wprawdzie bez tankbaga, ale załadowany. Wszystkim niedowiarkom mówię - da się! Pozycja mało wygodna wprawdzie, ale to co najgorsze to brak szyby na autostradzie przy huraganowym wietrze z naprzeciwka.A oto foto ;-)) rzadzisz tym zapakowaniem, ja wreszcie zakupilem tank baga held, ktory czasami troszke mi przeszkadza ze wzgledu na raczke do noszenia, ktora za bardzo wystaje odstrony siedzenia i uwiera mnie w brzucho ;-), ale tak to super, laptop mi sie miesci na luzie ;-) Pozdrawiam P.S. Sliczny tentwoj lightning! Edytowane 17 Lipca 2011 przez keeldulf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3dDog Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ja jeździłem ostatno moim Ligtningiem w świecie szerokim. Wprawdzie bez tankbaga, ale załadowany. Wszystkim niedowiarkom mówię - da się! Pozycja mało wygodna wprawdzie, ale to co najgorsze to brak szyby na autostradzie przy huraganowym wietrze z naprzeciwka.A oto foto Jakiej firmy te sakiewki masz Janu ? btw ogladnalem fotki z waszego wypadu , super fajne \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 co do pakowania w wersji "jak się nie da jak się da" to pozwólcie że rozwieje wszystkie wątpliwości zdjęciami mojego Fazera :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3dDog Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 fajne :) polowe pewnie bym zgubill zaraz , ale takie mniejsze by sie przydaly jak gdzies czysto spacerowo sie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi