Greedo Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Mogłby mi ktos z Was napisac jak wymienic półksięzyc kopniaka? Co trzeba zrobic, na co uważac, itp... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Jest to prosta sprawa. Zapamiętaj jak sprężyna jest zamocowana do półksiężyca przed jego wyjęciem i potem bez problemu wszystek założysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Jak to zrobilem to juz nie pamietam, ale nie sprawilo mi to najmniejszych problemow :D a robilem to pierwszy raz w zyciu :mrgreen: tylko potem dobrze sprezyne naciagnij, zeby kopniak odbijal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Ja W 150 w Tą zime wymienialem i Musialem Sciągnąc KOSZ SPRZEGLA inactwj nie chcial zejsc!!!Dobrze Zobacz jak idzie sprezyna od KOpnika!!!POwodzenia!!! :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 patrz a ja nie musialem kosza zdejmowac, tylko troche wyjalem polksiezyc i jak go koszyk blokowal to obrocilem go o 180 stopni i wyszedl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 patrz a ja nie musialem kosza zdejmowac, tylko troche wyjalem polksiezyc i jak go koszyk blokowal to obrocilem go o 180 stopni i wyszedl :D To jest cenna rada. A jak ten półksiężyc zdemontować z wałka? on na takich ząbkach siedzi... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi