Plum Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Czesc orientuje sie ktos z was cos na temat motoru wanderera ? od kiedy do kiedy był produkowany i takie tam ? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wiem tylko że kolega ma jakiegoś Wanderera z końca lat 30-tych, chyba 98ccm w 100% oryginale i nawet na chodzie. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 No ale jaki Wanderer, bo troche tych modeli bylo :icon_rolleyes: ogoleni fabryka, ktora pierwotnie produkowala rowery od 1902 roku bodajze zaczela produkowac motocykle i ta produkcja trwala az praktycznie do konca wojny czyli roku 1944. Podaj co chcesz wiedziec i na temat jakiego motocykla bo tak to piszemy o wszystkim i o niczym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Nie bardzo znam tą markę. Model kolegi jest w stylu motocykli Podkowa 98. Silnik jest chyba Villiers. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Cos takiego :icon_question: http://www.2rp.pl/kati/wanderer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ano. Mniej więcej coś takiego. Nie wiem skąd to ma, od dawna stało u niego w piwnicy. Kiedyś nawet to odpaliliśmy i zanieśliśmy na piętro domku, do pokoju jako wystrój wnętrza. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi