drzewo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 W testy w gazetach już dawno przestałem wierzyć. Tutaj jest parę opini na temat Pilot Road 3. Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro3 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Czy opona http://sprzedajemy.pl/180-55-17-michelin-pilot-road2-2ct-road-4mm-road,337672 z 2007 r :dry: ma pełne właściwości czy wiek zrobił swoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 kiedyś słyszałem opinie że do 5 lat opona ma swoją żywotnośc gwarantowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja bym tam się nie obawiał. Znajomy, który handluje gumami twierdzi że do trzech lat opona traktowana jest tak jak by była zupełnie nowa. Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosa Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Barrrrrdzo dobre gumy. Latam na nich cały ten sezon. Tylna wygląda prawie jak nowa a ma przelatane ok.20tyś , przednia ma 15tyś ale niestety nadaje się powoli do wymiany. Jestem w trakcie kupna, niech leży i czeka! :) Za te laczki mogę położyć głowę, bo na suchym zamykałem oponę bez problemu , rzadnego uślizgu nie miałem a na mokrym........hmmmm........zawsze jeżdżę dużo ostrożniej więc do extremum nie doprowadzałem. Parę osób z forum jechało ze mną w tym roku w górach więc są świadkami , że nie trzeba było matwić się na czeskich serpentynkach. Polecam na 1000%. Pozdro chłopaki , Estrelka również!!!!!!!!! Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Rosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Jak Ty jezdzisz ,że wczesnij wymieniasz przód niż tył :rolleyes: ;)Jeszcze w tym temacie je chwaliłem. Niestety pożniej założyłem nowy temat o tych gumach. Nikomu ich nie polece. Może zeby poczuć róznice, trzeba się przejechać na innych ;) Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi