enZo Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Można powiedzieć że połączyłeś moje dwie wyprawy,zeszłoroczną i z tego roku,tyle że moje były bardziej rozbudowane i razem wyszło coś koło 13tys km,a co do odczucia że człowiek jest jedyny w okolicy na swojej maszynie to mam podobnie,wszędzie dziwili się że sam i na takim moto,u mnie dochodzi jeszcze fakt że jest z 1995r (stara ale jara)Muszę przyznać że jak założyłeś temat i opisałeś plan trasy to zastanawiałem się czy polecisz czy skończy się na planach,a tu proszę niespodzianka,gratuluję,latam podobnie,no może trochę wolniej,taniej i wolę campingi lub spanie na parkingowej ławce,ale można powiedzieć że znam smak takiego podróżowania.PozdrawiamMoże kiedyś polecimy razem :wink: Trochę od początku miałem wątpliwości czy ktoś jeszcze pojedzie i co zrobię jak nie pojedzie nikt - ale uparłem się i postanowiłem nie rezygnować, teraz mogę powiedzieć że naprawdę było warto (może co innego bym powiedział gdyby się nie udało) ale dużo uczy podróż w pojedynkę, bezcenne doświadczenia, niezapomniane obrazy i przeżycia. Może kiedyś się uda bo planów w głowie mam jeszcze mnóstwo na różne wypady więc pewnie będą się pojawiać nowe tematy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satriael Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Świetna trasa. Jechałem tamtędy dzień po Tobie. Na transfogarską wpadłem 22.08 a do Nesebaru 23.08. Ja jechałem tylko z plecaczkiem więc miałem jednak z kim porozmawiać ale Ty to chyba wynuciłeś w kask wszystkie znane melodie. PozdrawiamSzymon Cytuj 2008r- Chorwacja 3900km / 2011r- Bułgaria 4500km2012r- Alpy i Wenecja 3200km / 2013r- Istria 2600km2014r- Albania 5000km / 2015r- Montenegro 3500km2016r- Rumunia 3000km http://www.motoholik.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesiob Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ładna trasa. podobna do mojej zeszłorocznej. Ja jechałem z żona na Kawie er5 więc też sprzęt średnio turystyczny :-) Jak oglądałem Twoje zdjęcia to wspomnienia powróciły... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigstach Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Pięknie ! I szacunek . Napewno skorzystam z Twojej relacji jadąc w maju na naszą kolejną wyprawę , tylko w przeciwnym kierunku . Z góry dzięki , że Ci się chciało o tym napisać . Pozdrawiam ze Szczecina ! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi