walko69 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Po pierwsze jesli to będzie niedziela;Po drugie jeśli weźmieie dziadka;po trzecie jak mi się będzie chciało ;to ja sie piszę.ps w zasadzie może byc też sobota, jeśli szwagier odpuści mi wedkowanie , a moze byc trudno bo umawiamy sie juz jakies 3 lata. ostatni uzgodniony termin to własnie najbliższa sobota....... A to spotkanie to na tygodniu jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 [ciach] A to spotkanie to na tygodniu jakoś? No czekaj, na razie planowane jest gdzie... kiedy - to bedzie nowa dyskusja :icon_mrgreen: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciaty Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, polecam wycieczkę do Jabłecznej (piękna cerkiew i piękna okolica). Trasa może być taka: Lublin - Lubartów - Parczew - Wisznice - Sławatycze (do Sławatycz nie dojeżdzamy, kierujemy się na przejście graniczne, a bezpośrednio przed nim odbijamy na północ-droga 816 na Kodeń-Terespol, po przejechaniu kilku km skręcamy w prawo na Jabłeczną). Na miejscu jest parking (bezpłatny) do zwiedzania cerkiew w otoczeniu kwiatów i zieleni - najlepiej przed popołudniowym nabożeństwem - wtedy to pop obchodzi cerkiew do okoła i stukając w specjalną deskę, którą niesie na ramieniu przepędza złe moce, klimaty wschodnie, czas płynie wolniej, dla chętnych za cerkwią spacer wzdłóż Bugu, można zerknąć na Białoruś, przyroda piekna, kobiety urody wschodniej - jest na czym oko zawiesić. Powrót może być przez Radzyń i Kock, trochę dalej ale droga dla szybszych. Taka wyprawa zajęła mi jedno popołudnie, wyszedłem po 15 z roboty, wkurzony co nie co i poprawiłem sobie humor tą wycieczką na długo.Dwie uwagi na marginesie:1. dojeżdzając do Parczewa, jadąc przez las jest ograniczenie chyba do 50, nie olewajcie go bo za chwilę jest wyjazd z lasu gdzie ciągną ściete drzewa i mimo dobrej pogody tam może być błoto2. wracając z Jabłecznej zwłaszcza po południu będziecie mieli słońce prosto w twarz przez długi odcinek drogi więc albo okulary albo blenda, droga dobra można odkręcić ale trzeba wszystko widzieć, maszyny rolnicze teżSzerokości i miłego wypoczynku :crossy: Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Raciaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek111188 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 ja jestem za Bialym bo z 2 lata nie bylem;p a co do spotkania proponuje sobote...a wam jak pasuje?? ja jestem za Bialym bo z 2 lata nie bylem;p a co do spotkania proponuje sobote...a wam jak pasuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 ja jestem za Bialym bo z 2 lata nie bylem;p a co do spotkania proponuje sobote...a wam jak pasuje?? ja jestem za Bialym bo z 2 lata nie bylem;p a co do spotkania proponuje sobote...a wam jak pasuje?? Ale ,co? Spotkanie (organizacyjne :) ) w sobotę a wyjazd w niedzielę?, bo nie łapię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 W sobotę jest super impreza w Zamościu, czyli piknik lotniczy. Ja wybieram się tam samochodem bo na motocykl wydaje mi się za daleko z moimi wyposażeniem na dalsze trasy, chociaż bije się z myślami. http://www.pwszzamosc.pl/landing-page/pokazy-lotnicze-2011/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek111188 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) proponuje w sobote najpierw spotkanie organizacyjne ;) ustalimy na spokojnie dzien wypadu itp...co Wy na to?Pisac bo weekend juz blisko;pPiotrmsc a jakie Ci wyposazenie potrzebne ??co trzeba bierze sie w plecak i do przodu:)Pozatym nad BIALE JEST NIEDAleko i jest fajna droga;)wiec sie zastanów;) Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Zenek111188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 No i ....??? (żeby nie zacząć od "no więc"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemV4 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja się piszę, z tym że nie mam 100% pewności czy odbiorę w sobotę motocykl z serwisu.W razie czego miałbym parę pomysłów na fajną wycieczkę Ale oczywiście w tempie turystycznym. A i Bożechów chętnie bym odwiedził, bo mam tam kumpla ze szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja się piszę, z tym że nie mam 100% pewności czy odbiorę w sobotę motocykl z serwisu.W razie czego miałbym parę pomysłów na fajną wycieczkę Ale oczywiście w tempie turystycznym. A i Bożechów chętnie bym odwiedził, bo mam tam kumpla ze szkoły Jeśli motocykl masz w MOtoGP to napewno nie odbierzesz w terminie (sporadycznie im się zdarza oddać w terminie. A to pracownik choruje( nagminnie) a to pracownik( może nawet ten sam) ma wesele i wszyscy świętują) ps. Kolega ze szkoły ugości nas wszystkich? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Jeśli motocykl masz w MOtoGP to napewno nie odbierzesz w terminie [...] Nie robilem nic w motoGP, ale sadze, ze nie ma na to reguly. Nie dziw sie tak - jest sezon, wszyscy chca na juz. Oczywiscie sciem weselnych nie tlumacze, ale w lecie lekka obsuwe mozna zrozumiec. Mniemam, iz cykliczny, sezonowy zryw forumowy [zwany wczesniej wypadem za miasto] moze stanac pod znakiem zapytania, przez wzglad na pogode :unsure: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek111188 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 "Mniemam, iz cykliczny, sezonowy zryw forumowy [zwany wczesniej wypadem za miasto] moze stanac pod znakiem zapytania, przez wzglad na pogode" Ja tez sie o to bojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :angry: kuzwa mac;/to co robimy??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 [...]to co robimy??????? "siedzimy, czekamy... bedzie dobrze(...)" :tongue: Zamiast jeziora - Zamosc w sobote, podobno ma nie padac. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam.W sobotę mogę być gotowy około 14.00. najwcześniej ...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemV4 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja do soboty w następnym tygodniu się nie ruszę, bo mam do wymiany koszyk sprzęgłowy a i przewody hydrauliczne które zamówiłem będę miał w następny czwartek. A propos, nie naprawiam motocykla na Nałęczowskiej, bo próbowałem kiedyś skorzystać z ich - podobno serwisu 24h- i nie udało mi się z nikim od nich skontaktować. Dla mnie są spaleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi