Zenek111188 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Witajcie;)Nie bede sie rozpisywal;p Mowie prosto z mostu ;) bardzo nudny stal sie juz Lublin;p wiec moze bysmy razem zorganizowali jakis wypad za miasto w weekend?rownie dobrze moglbym jechac samemu, lecz jazda z Naszymi w grupie sprawia wieksza przyjemnosc:D co Wy na to???hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 nie chce zakladac nowego tematu wiec napisze tutaj. jutro czyli 29 maja ze znajomym wybieram sie do sobiboru oraz woli uhruskiej. start jakos pewnie po 13 poniewaz chcemy jeszcze zaliczyc "dzien dziecka". tempo mocno turystyczne 100-110km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek111188 Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 ojjj;/ kurde:( dzis akurat to ja nie moge mam imprezke rodzinna wiec odpadam;/ szkoda:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek111188 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 moze inaczej.... czy ktos wogole bylby chetny na jakas przejazdzke????????;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Ja mogę się gdzieś przejechać, tak nie za daleko, no tak miasto się znudzilo, a jest dużo fajnych miejsc na lubelszczyznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 A jakie to są fajne miejsca na lubelszczyźnie? Może i ja sie gdzieś wybiorę? Mi miasto znudziło się już jakieś 7lat temu. A jakie to są fajne miejsca na lubelszczyźnie? Może i ja sie gdzieś wybiorę? Mi miasto znudziło się już jakieś 7lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 A jakie to są fajne miejsca na lubelszczyźnie? Może i ja sie gdzieś wybiorę? Mi miasto znudziło się już jakieś 7lat temu. A jakie to są fajne miejsca na lubelszczyźnie? Może i ja sie gdzieś wybiorę? Mi miasto znudziło się już jakieś 7lat temu. Pavson, zbyt duzo stresu... zaczynasz sie jakac :bigrazz: Polecam w niedziele spot w Zamosciu i wspolna jazde po Roztoczu... mozna spedzic dzien naprawde ciekawie :crossy: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek111188 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Piotrmsc niedaleko? niedaleko jest Nałęczow Kazimierz Kozłówka Janowiec cos by sie znalazlo o i jak pisze Robcio jest Roztocze... jezdzic jest gdzie :crossy: aby byly checi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ostatnio zainteresowałem sie Jeziorem Nielisz. Znajduje się niedaleko Zamościa i jest jak wiadomo na roztoczu i w dodatku podobno jest największym jeziorem województwa lubelskiego. Ma ponad 900ha i podobno jest tam fajnie. Moze ktoś był tam akurat z forum i czy warto tam pojechać nad te morze lubelszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 taka większa kałuża:) ja tam atrakcji specjalnie nie znalazłem ale fakt roztocze jest git, lasy zakrety rzeczki, zupełnie inne powietrze i świat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ostatnio zainteresowałem sie Jeziorem Nielisz. Znajduje się niedaleko Zamościa i jest jak wiadomo na roztoczu i w dodatku podobno jest największym jeziorem województwa lubelskiego. Ma ponad 900ha i podobno jest tam fajnie. Moze ktoś był tam akurat z forum i czy warto tam pojechać nad te morze lubelszczyzny. Warto pojechac jest zawsze i wszedzie. My z Kasia czesto jezdzimy do Nielisza, mnie sie podoba bo okolica nie jest jeszcze zbyt mocno zagospodarowana - cisza, spokoj i jest gdzie puszczac latawiec. Z tym, ze jest to ZALEW... roznica zasadnicza. No i Nielisz nie lezy na Roztoczu, a raczej na jego obrzezu. Zdrowka! :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek111188 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Chłopy ;p a moze juz lepsza przejazdzka nad Jez. Białe??hm? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Albo może gdzieś bliżej na początek, wczuć się i obgadać dalsze wyjazdy. Ja jeśli motora nie sprzedam to był bym chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g3rman Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 ja się mogę pisać jeżeli swoją Shadową nadążę :tongue: Ps. Białe to przecież niedaleko :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek111188 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 To CHLOPY moze tak bysmy sie jakos ustawili w weekend przyszly gdzies w lbn i obgadali wszystko???hmm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi