jeszua Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 bry, jak w temacie, na kilka dni żeby się pokręcić po okolicy. w mieście, żeby wieczorem nie kwitnąć z puszką piwa w psutym polu. może ktoś ma namiar na jakiś sprawdzony hostel z bezpiecznym miejscem do parkowania? TIAjeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 http://mazury.info.pl/zloteklosy/ Kumpel motocyklista wynajmuje to po 45zł/os.. Pokoje super! Kuchnia! 500m do plaży nad jeziorem Tajty we wsi Wrony.To jest 5km do centrum Giżycka.Przyjeżdzają motocykliści. Właściciel lubi jeździć wieczorkiem, więc chętnie obwiezie po okolicy.Ja też tam mam dom, ale mnie nie ma teraz na miejscu. PozdroMaNIEK-MPFJR bry, jak w temacie, na kilka dni żeby się pokręcić po okolicy. w mieście, żeby wieczorem nie kwitnąć z puszką piwa w psutym polu. może ktoś ma namiar na jakiś sprawdzony hostel z bezpiecznym miejscem do parkowania? TIAjeszua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi