aftys6 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 WitamDostalem juz zolte naklejki i rozpoczynamy dystrybucje w naszym wojewodztwie. Potrzebuje chetnych osob z wiekszych miast, klubow, ktore zechca pomoc w rozprowadzaniu naklejek. Potrzebuje takze mobilnej osoby ktora zechce rozwiezc naklejki po lubelskich sklepach i serwisach.Dam namairy na sklepy itd.Naklejki podrzuce chetnej osobie do lublina.Jestem w lublinie codziennie ale niestety pracuje i nie dam ardy sam rozwiesc naklejek. Poki co naklejki mozna juz dostac w :Lublinie-sklep motocyklowy na ul Lubartowskiej-komis motocyklowy w Elizowce, ELIZOWKA 35b, 20-003 LUBLIN-CIECIERZYN Lubartowie:-serwis motocyklowy MDX DEJKO w Brzezinach-sklep motocyklowy na ul Cichej, na przeciwko komisariatu.-Serwis motocyklowy E.Kosika na ul. 3-go maja-"WTM Oli" T. Szczygielski M. Szczygielski w Lisowie - hurtownia olei-stacja paliw Orlen - pod helikopterem w Lucce Naklejki sa oczywiscie darmowe.Jezeli ktos probuje Wam je sprzedac dawajcie znac/ Pozdrawiam i czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viarus Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Z chęcią przyjął bym kilka sztuk na Kraśnik i okolice. Nie wiem tylko czy wyślesz pocztą czy gdzieś w lublinie odbiorę sobie. Trochę żadko jestem w lublinie ale może jakoś się uda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ej LUDZIEDystrybucja na caly kraj jest w dziale przy PIWIE ;]Tutaj tylko rozprowadzamy w woj LubelskimJoaska się zglosila na rozprowadzanie po lublinie wiec ona dostanie kilkaset sztuk i porozwozi po sklepach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Mam 430 sztuk od aftys'a. Chetni z Zamoscia i okolic, piszcie. Dam kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam. Ja mógłbym przyjąć trochę naklejek na Parczew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpersss Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Witam... ja bym wziąc trochu tych naklejek i na hrubieszów rozwieźć... najlepiej co do dogadania się z wysyłką kontaktować się na gg:1102800.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 WitamZ racji że w tym roku nie było zbiórki na naklejki a mi ich troche zostało to mam pewną pulę do rozdysponowania.Jak co roku podrzucę do paru miejsc w lublinie (sklepy, serwisy, puby)Wczoraj już paredziesiąt sztuk zostawiłem w Route 18 na ulicy ul Kaprysowej - można je dostać przy barze.Po niedzieli podrzucę do innych punktów w lublinie.Jak ktoś chce z okolicy dostać trochę do dystrybucji to niech pisze na PW to się umówimy na odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas80 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Moglbym przejąc pare sztukasów na Firlei oraz po kocku porozwozic ,a dacie rade przez Marte z Cichej podac naklejki to zajade do nich po odbiór bo cały tydzien tyram do lublina nie mam jak poleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi