Moto Racing Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 W zestawie DIDa miałeś małą żółtą torebeczkę ze smarem. Posmarowałeś dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Kto nie smaruje ten nie jedzie :buttrock: Pewnie ze posmarowalem :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majecti Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Powiedzcie mi coś o serwisowaniu napędu. Kupiłem Yamahe XS 400 i łańcuch wygląda jak by go w smarze i błocie wykąpać jednocześnie. Z góry przepraszam ale wymiana nie wchodzi w role! Także nie odpisujcie mi najlepiej wymienić bo to wiem. Bardziej interesuje mnie czym oczyścić i czym konserwować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Powiedzcie mi coś o serwisowaniu napędu. Kupiłem Yamahe XS 400 i łańcuch wygląda jak by go w smarze i błocie wykąpać jednocześnie. Z góry przepraszam ale wymiana nie wchodzi w role! Także nie odpisujcie mi najlepiej wymienić bo to wiem. Bardziej interesuje mnie czym oczyścić i czym konserwować?Było z pierdylion razy pisane. Szukać. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damka Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Witam, chcialem uzyskac od bardziej doswiadczonych w tej kwestii potwierdzenie, ze zakupem moj lancuch dobrze. Ogniwo pracuje lekko, tak jak pozostale, nit rozprezony kulka lozyskowa. Najwiekszy zewnetrzny wymiar nitu bodajze 6.1 mm. Foto: Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Lutego 2014 przez Damka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Wygląda ok. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi