zappa Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Z resztą, za dużo gadania, za mało jeżdżenia...może jutro (25.05) mały śmig, jak będzie tak ładnie jak dziś? Tylko ja się Was boje, w ogóle na jakichś potworach się poruszacie...:PJutro środa więc z pewnością pojawi się jakieś ogłoszenie parafialne na rybkę?? :crossy: Edytowane 24 Maja 2011 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Jakby nie moglo sie pojawiac ciut, ale to ciut wczesniej, co ? :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Majki, a co za różnica w którą stronę? Najważniejsze że wiadomo kiedy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 jutro jest rybka ale w każdy inny dzień z chęcią się przyłączę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
08kicek01 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 tez sie chetnie przylacze tylko w jakich godz smigacie? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) O której i skąd? Bo ni ma info... Edytowane 25 Maja 2011 przez szatanica Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Info szukac w temacie warszawskim o ... srodwych wypadach na rybke :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_toro_loco Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Jakby ktoś się chciał wybrać na przejażdżkę w piątek/sobotę, ja się podepnę i pojadę chętnie. Niestety, na dwa dni odpadam. Cytuj I zrobiłem burdel, ech, głupota ludzka nie zna granic, trzeba było się wcześniej puknąć w łeb... klamcadotcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Panie i Panowie jako uczestnik tego szacownego forum mam zaszczyt zaprosić Was do udziału w festynie " Święto Rodziny" w dniu 5 czerwca od godziny ok. 13 30 w miejscowości Karniewo ( 80 KM od Warszawy w kierunku na Augustów tj. Serock,Pułtusk)Otóż w mojej, powiedzmy niewielkiej miejscowości Stowarzyszenie działające przy Zespole Szkolno Przedszkolnym organizuje piknik rodzinny. Mamusie chcą zrobić swoim mężom niespodziankę. Postanowiły zorganizować paradę motocykli jako ważny punkt w/w pikniku. Na dzień dzisiejszy mamy potwierdzony udział motocyklistów z dwóch klubów. Miło by było, jako aktywnemu organizatorowi imprezy, zapowiedzieć wśród uczestników motocyklistów z naszego forum. Jeśli będziecie zainteresowani, a mam nadzieję, bo dzieciom dedykujemy to działanie; PozdrawiamWojto 1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A MOŻE JEST KTOŚ CHĘTNY POJEŹDZIĆ JUTRO W ŚRODĘ TJ 8.06 PÓŹNIEJSZYM POPOŁUDNIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
08kicek01 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jesli bedzie wzgledna pogoda to miedzy 16 a 20 chetnie posmigam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Boszzz.......co za ch*** pogoda....teraz to ja naprawdę się nudzę....:P Zostaje tylko 'odpalić' browara i czekać aż minie ten zasikany front....Kto chętny na jakiś browar?:) Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Właśnie poprawiam browara drinem. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_toro_loco Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ja już niestety piję ;) możemy wirtualnie wypić kufelka :D Cytuj I zrobiłem burdel, ech, głupota ludzka nie zna granic, trzeba było się wcześniej puknąć w łeb... klamcadotcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To ja ide wypic :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi