chippe Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 no racja byłem w Mielnie 10dni a później poleciałem do Łeby na zlot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Czas na zmiany!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber125 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 ale piękne malowanie i ogólnie całe moto zajebiste, ten kij baseballowy też fajny akcent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 A ja motocykl oglądałem na żywo w Bełchatowie... na rozpoczęciu lub zakończeniu sezonu. Najważniejsza jest pasja, fajnie że jeszcze się komuś chce ciąć metal i krzesać iskry. Nie sztuką jest kupić seryjne moto i się chwalić jaki to ja mam sprzęt ;) Szacun za artykuł, ciekawe czy jak zbuduje swojego rumaka to sie do mnie ktoś odezwie :rolleyes: Do zobaczenia gdzieś przypadkiem być może u Andrzeja w Paranoid ?Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi