NMarek Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam!Mam problem z założeniem gaźników na miejsce, zostają mi dwa kable odpowietrzające gaźniki, i nie wiem gdzie je trzeba przymocować są one po środku gaźnika, są oznaczone 5 na zdjęciu w załączniku, proszę o poradę.Gaźnik.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 idą po airboxie - tuż obok jego ściąganej części (pod nią masz filtr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NMarek Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 I są tam jakieś metalowe rurki, co się na nie naciąga te przewody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 nie, idą luzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NMarek Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 A zakończenie mają luzem czy są gdzieś wpięte, chodzi mi o to ze są wpięte w gaźnik z jednej strony, a z drugiej strony mam je też wygubione na końcu tak jak by były do czegoś wkładane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A zakończenie mają luzem czy są gdzieś wpięte, chodzi mi o to ze są wpięte w gaźnik z jednej strony, a z drugiej strony mam je też wygubione na końcu tak jak by były do czegoś wkładane. Nie są. Wypuszczasz je luzem w okolicach tylnego amortyzatora. -- pzdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NMarek Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi, przydały się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi