huntersson Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Witam chcialbym prosic o pomoc w zakupie skutera ale zeby byl stylizowany na choppera.Jakie marki polecacie?W mniej wiecej jakiej sa cenie? I czy czesci sa latwo dostepne? Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Skuter stylizowany na choppera, hm a jak to wygląda?Rozumiem, że chodzi Ci o motorower w takiej stylizacji?Z reguły są to chińczyki i raczej nie warto się w nie pakować, takie jest moje zdanie.Kup jakąś pięćdziesiątkę np Yamahy i poczekaj parę lat na prawdziwy motocykl :) Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Yamaha Neos do 20 tys/km p.s ja mam też skuter Yamaha od nówki zrobiłem 14 tys bez awarii - 125 poj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Witam chcialbym prosic o pomoc w zakupie skutera ale zeby byl stylizowany na choppera.Jakie marki polecacie?W mniej wiecej jakiej sa cenie? I czy czesci sa latwo dostepne? Z gory dziekuje za pomoc.Powiedz nam, jak Ty to sobie wyobrażasz, chopper ze skutera :icon_mrgreen: Marki nikt Ci żadnej nie poleci, bo takiego czegoś nie maW cenie są żadnej i części też nie maAmen :icon_mrgreen: Aha, poszukaj może słownik ortograficzny Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemV4 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Powiedz nam, jak Ty to sobie wyobrażasz, chopper ze skutera :icon_mrgreen: Marki nikt Ci żadnej nie poleci, bo takiego czegoś nie maW cenie są żadnej i części też nie maAmen :icon_mrgreen: Aha, poszukaj może słownik ortograficzny A może ty poszukaj słownika ortograficznego , poza tym nie zniechęcaj młodego człowieka, który jednak czymś jeździ (w przeciwieństwie do ciebie) do dyskusji na forum. Po prostu sam poradź sobie z własnymi kompleksami i może kup sobie na początek "motorynkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/143524-kingway-xt50q-chopper-125/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi