Skocz do zawartości

Grecja motocyklem

gumul
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Planuje wyjazd motocyklem do Grecji na 2 tygodnie od 11.06.2011 do 22.06.2011 do miasteczka Xeropigado. Trasa jeszcze do ustalenia ale najprawdopodobniej przez Słowacje, Węgry, Rumunię i Bułgarię. Dodatkowo jedzie jeszcze samochód w którym mam jedno miejsce. Koszty noclegu to około 500 zł całość jeszcze do ustalenia (z wyjątkiem noclegów bo są już zarezerwowane istnieje jedynie możliwość dorezerwowania , resztę info proszę pisać.

Edytowane przez gumul

Też wybieram się w kierunku Grecji ale siedzenie w jednym miejscu dwa tygodnie to nie w moim stylu.Jadę 24.06 przez Czechy ,Austrię,Słowenię,Chorwację,Czarnogórę i Albanię.Powrót przez Macedonię,Serbie ,Węgry itd.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

fajnie tylko trzeba było pomyśleć nad planem i postem chwilę wcześniej a nie w dzień wyjazdu.

Dziś wyjeżdżasz i dziś dałeś wpis - witki mi opadły.

w każdym razie powodzenia

pzdr

Troszkę mi sie daty pokręciły wyjazd w czerwcu oczywiście ....

Też wybieram się w kierunku Grecji ale siedzenie w jednym miejscu dwa tygodnie to nie w moim stylu.Jadę 24.06 przez Czechy ,Austrię,Słowenię,Chorwację,Czarnogórę i Albanię.Powrót przez Macedonię,Serbie ,Węgry itd.

Ogólnie nie jadę siedzieć tylko zwiedzać z tym że główne nastawienie na Grecje. A Xseropigado jest właśnie wybrane ponieważ jest w miarę blisko fajniejszych miejsc do zwiedzania

.... kombinuje sobie ten kierunek w przyszłym roku ( teraz KRYM) ... i mam nadzieję na jakąś mała realację po Grecji .... byłaby niewątpliwie pomocna ... Pozdrawiam

Podrzucam linka do mojej relacji z podróży po Grecji - może przyda się podczas planowania trasy. LINK

Wiem, że nieładnie linkować do innego forum, ale tu niestety nie da się wstawiać zdjęć...

Życzę wszystkim udanej podróży. A kraj jest bardzo przyjemny do jazdy na motocyklu :)