Skocz do zawartości

FZR 600 szarpanie kierownicy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! :)

Mam pytanie otóż miałem mały ślizg po poboczu..

posklejałem plastiki i wszystko pomalowane, siadam na moto i jadę. Jest problem otóż odkleił mi się odważnik z przedniego koła może dlatego właśnie kierownica strasznie szarpie? poza tym amortyzatory przednie strasznie wolno odbijają czasem nawet się blokują czy może być to wina braku bądź też małej ilości oleju w lagach?

Motorynka -> Komar jajcun ->WSK 125 x3 -> ETZ 150 -> ETZ 250 -> GS500 -> FZR600/SC33

Masz krzywe lagi prawdopodobnie dlatego prowadzi się jak łajza i amorki nie odbijają. Lagi często się wyginają nawet przy małej glebie.

Czyli w skrócie - jeździsz wrakiem który zagraża życiu i zdrowiu Twojemu i innych uczestników drogi.

Edytowane przez qurim

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Tak jak kolega powyżej mówi, najpewniej jest to winna lagów.

Najlepiej zdejmij lagi połóż na stole i zacznij nimi obracać by sprawdzic czy biją, wtedy sprawa powinna się wyjaśnić.

Napisz jak poszło.

Pozdrawiam.

Puszczam kierownice moto jedzie prosto oleju w amorach prawie brak... zaraz pójdę to sprawdzić naleje oleju wyważę koło będę pisał co i jak, DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI!!! :icon_biggrin:

Zdemontowałem lagi położyłem na szybie proste są idealnie. Złożyłem wszystko półka się przestawiła, zmieniłem olej i jest OK! :crossy:

Motorynka -> Komar jajcun ->WSK 125 x3 -> ETZ 150 -> ETZ 250 -> GS500 -> FZR600/SC33

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...