Paru94 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 no być może tak :P to na co zwrócic uwag przy kupnie tego motorku w przypadku używanego ? no i wkurza mnie to że wszyscy usuwają ten'kikut' na rejstracje a przecież wygląda to całkiem całkiem gorzej bez ;/ :crossy: Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy96 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) hmm czy bedzie ci sie na nim wygodnie siedzieć w sesie jak masz tyle co ja czyli 183 to jedz do komisu czy gdzies usiadz i zobacz czy motorek nie bedzie za maly czy silnik nie jest zajechany np na hamowni czy rama jest spawana itp to sie chyba nie da sprawdzic wiec musisz uwazaj<to jesli chodzi o uzywke>no i najlepiej jakby byl na :crossy: gwarancji :) ps. pamietaj ze ubiór jest ważniejszy :) ja sie ostatnio przeliczylem i pojechalem w zwyklej bialej kurtce. mialem wypadek ktory wykluczyl mnie z treningow i zawodow bo nie moglem trzymac wiosła ;/<kanadyjkarskiego> :P Edytowane 12 Maja 2011 przez Kaczy96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) no strój tak wiem :D kask mam, jeszcze rękawice i kurtka ale to jak kupie motor :P a co do kwestii nowy czy używany to chyba jednak nowy :P Edytowane 13 Maja 2011 przez Paru94 Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy96 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 heh jak tam chcesz mam nadzieje że po 1 wypadku sie nie zrazisz do motocykli miłego:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 mam nadzieje że nie będzie pierwszego wypadku :D jezdzic umiem doswiadczdenie mam a w głowie sieczki nie mam jak niektórzy ;p a jaki kolor polecacie z rocznikow 2010 ew. 2011 ? Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jak Yamaha to tylko czarna :cool: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 chodzi Ci o tą ze złotymi wstawkami ;p ? ona jest akurat i w 2010 i 2011 rocznikach ;p Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy96 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 mam nadzieje że nie będzie pierwszego wypadku :D jezdzic umiem doswiadczdenie mam a w głowie sieczki nie mam jak niektórzy ;p a jaki kolor polecacie z rocznikow 2010 ew. 2011 ? to podobnie jak ja heh niby jestem młodszy ale tez troche jeżdżę i niby mialem olej w głowie na początku owszem powoli spokojnie itp potem coraz szybciej a teraz manetka do konca :P fakt nie mialem wypadku przy 120km/h a 50km/h i to byl niby glupi poslizg ale przez glowe przelatuja rozne mysli heh wypadek lub wywrotke bedziesz mial tak czy siak teraz od ciebie zalezy jak sie przygotujesz czyli np ubiór crashpady itp :P ps. nawet jezeli masz olej w glowie to w jakims momencie bedziesz chcial sprawdzici ile ,,poleci'' ten ,,potwór'' :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a no v-max to tak ale warunki mam bo u mnie siódemka przez miejscowosc leci :Da no ubió tak ale mysle ze kórtka starczy i rękawice ;p kask mam firmy BOX . Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy96 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Najważniejszy kask potem kurtka rekawice buty i spodnie na końcu a słyszałeś o ty dżinsach podszywanych kewlarem?Mają miejsce na protektory i są podobno dobre do jazdy w mieście itp :P no ale kosztują okolo 400zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 nie nie słyszałem :P no ja myśle ze kurtka i rękawice zakupie na pewno a kask mam :P bez spodni sie obejdzie raczej a buty tym bardziej ;p Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy96 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 no spodnie to jako ostatnie można kupić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 a no tak racja :D ale z tym nowy używany to jestem tak nie zdecydowany..;p Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy96 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ja ci powiem tak jeśli masz kase na nowego to kup sobie ale rozejrzyj sie na allegro itp za jakaś zaje okazją bo nie każdy bedzie chciał ci wepchnąć jakieś zajechane gówno a może akurat trafisz na roczny model prawie nowy ja wlaśnie tez chyba bede musial kupic sobie jakis motor bo mialem lekkie spotkanie z asfaltem i rowem:P i nie wiem czy motor bedzie sprawny :sad: :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 uuu to współczuje ale będzie dobrze ! :) nom rozglądam sie juz powoli ;p Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi