magrpa Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 A te pierwsze jazdy to w Krakowie, czy Londynie?... :icon_biggrin: :wink: tak tylko... W ładnym stanie, jak widać.. Gratulacje! :) Dzieki :) Obecnie Londyn. Stan ogolny dobry, do drobnych poprawek kosmetycznych w elektryce (wilgotnosc powietrza w Anglii nie jest fortunna dla motocykli;) a i bakowi przydala by sie renowacja. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zqubaniec Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 A ten... miro-N Ty ze swoją Nevadą to chyba powinieneś zacząć ten temat w dziale Cruzery. To tak tylko zauważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomciowis Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam, skoro jest dział to i ja się podłączę. Gutek to mój pierwszy motocykl. Chciałem kupić inny ale jak Ją zobaczyłem....to stoi dzisiaj w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zqubaniec Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 A ten.. to moja miłość najnowsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ostatnio też minie drąży temat MG. Widziałem w ogłoszeniach takiego Quota. Początkowo sie napaliłem ale potem przeszła mnie myśl ze jest po koziołkowaniu, zmieniony miał cały tył a cena była dość niska. Moto było zdaje się z Lublina. Teraz mam upatrzony Stelvio 1200 8V, 2010r z Częstochowy. Żeby tak mieć kogoś ze znajomych w Częstochowie, podpatrzyłby czy to to ma chociaż silnik :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi