kamikazze Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) W Opolu kumpel może sprzedać w dobrej cenie RC8 z 2008 roku. Moto po wszystkich akcjach serwisowych KTM-a w Berlinie, niecałe 5000km przebiegu!!! Ubrany w malowanie Redbull! Moc podniesiona w Berlinie przez fabryczny tuning na ponad 170km w firmie HSM http://www.hsm-rennsport.de/Jeździłem tym i powiem, że potrafi pięknie sponiewierać :mrgreen: Info na tel. 606 642 664 Edytowane 6 Maja 2011 przez kamikazze Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Stary jak tylko sprzedam SP-2, stawiam się po niego z wywieszonym jęzorem.Dziękuje za info na PW. Honda sprzedana? Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Tym kTM'em Twój kumpel niszczył mojego zioma w Jeseniku (tamten był na 954), aż się w Hondzinie heble zgotowały i po jezdzie. Przyznam, że ładnie to chodzi. Ale dwójka mu się szybciej kończy niż w 954 i z góry obrotów tak mocno nie ciągnie, dopiero jak walną 3 to już odjeżdżał 954 znowu. No i widać było, że ma tam winkle obcykane... Edytowane 7 Lipca 2011 przez Mor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Tym kTM'em Twój kumpel niszczył mojego zioma w Jeseniku (tamten był na 954), aż się w Hondzinie heble zgotowały i po jezdzie. Przyznam, że ładnie to chodzi. Ale dwójka mu się szybciej kończy niż w 954 i z góry obrotów tak mocno nie ciągnie, dopiero jak walną 3 to już odjeżdżał 954 znowu. No i widać było, że ma tam winkle obcykane... Prawdę mówiąc, nie jesteśmy często w tym miejscu, ale fakt faktem, że kumpel wjeździł się w RC8 (wcześniej miał 3 x R1) i już nie chce rzędówki :buttrock: Poza tym, to wariat, dawca, świr... :icon_mrgreen: Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi