Under Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Do Ciebie mogę przyjechać w czasie przepustki :cool: . Weekendy ponoć są wolne od służby :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ta, na weekendy wypuszczają :) tylko, że połowa czerwca słaby termin bo sesje :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Nie chodzę na studia więc to mnie nie dotyczy ;]. W wojsku będę robił sobie wszystkie możliwe kursy za free :icon_mrgreen: A nie wiesz może czy jeszcze włosy obcinają na 0 ; P. Kurde zapuszczałem klaty 3 miesiące ; P Edytowane 6 Maja 2011 przez Under Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Blood, czyżbyś narzekał na nieodpowiedni termin? Dobrze widzę? :D Underrrrr, wykorzystasz dla mnie jedną swoją przepustkę? Ho, dzięki.:icon_mrgreen: :notworthy: Nawet jak obcinają to się nie przejmuj. Odrosną! :buttrock: /A tak w ogóle, ile trwa służba wojskowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Nie, nie ma obowiązku już :D No chyba, że trafisz na upierdliwego przełożonego ;/ Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 o ile w weekend lub czas mojego egzaminu zawodowego to tak :icon_mrgreen: . Mam nadzieje że moje poświęcenie zostanie zrefundowane :icon_mrgreen: :buttrock: .Służba przygotowawcza 4 miechy, kontrakt 2-6 lat mam nadzieje że załapie się do zawodowego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Dobra, dobra trzymam Cię za słowo. :icon_mrgreen: Co masz na myśli? Największym i najlepszym podziękowaniem będzie wspólne podziwianie mojego prrawka! :icon_mrgreen: To powodzenia życzę! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ten obiecany internat ; P. hmm czekaj czekaj w czerwcu to chyba już tam nikogo nie będzie :dry: . No chyba ze jakaś pani sprzątaczka , ale milfy raczej nie mój gust :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 No do internatu to nie wiem, czy Cię wpuszczą ale mam wtyki na akademikach więc się nie bój. :icon_mrgreen: Ja mam wakacje od 30 czerwca.. Spokojnie. Ja nie ściemniam. :DAle swoją drogą to przepraszam, co masz do pań sprzątaczek? Fajne kobitki! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 No oczywiście ze Panie sprzątaczki są bardzo fajne, ale nie mój target :buttrock: . Dobra to daj mi znać na PW bo pewnie do tego czasu zapomne o sprawie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Dam znać, obiecuję. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Gratulacje, teraz wszyscy oczekujemy od Ciebie wiadomości o pozytywnym wyniku egzaminów. Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Dziękuję. :) A teraz będę odczuwała większą presję i będę się bardziej stresować egzaminem! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Gratulacje piękna yamaszka ;d ja za to jestem w odwrotnej sytuacji prawko A1 juz zdałem czekam na motor ;p Kupuje na początku lipca po powrocie z wakacji i jaki kolor polecacie ?yzF R125 ? Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Dziękuję. I zazdroszczę posiadania prawka... :) A co do koloru to myślę, że to tylko i wyłącznie rzecz gustu. Bo tu chodzi w tym momencie o to,żeby się Tobie podobał moto. Nie wiem, czy kupujesz nową czy używaną... Mi osobiście podobała się czarno biała. Ale to starsze wersje miały takie malowanie... Ja mam moto z 2010 więc już sobie nie mogłam na takie kolory pozwolić niestety. W każdym bądź razie - mimo wszystko pozostałam przy czarnym (ale w nowej wersji - ze złotym). :) A Ty nad jakim się zastanawiasz? :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi