Skocz do zawartości

Yamaha yzf r125

Assiaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chodzę na studia więc to mnie nie dotyczy ;]. W wojsku będę robił sobie wszystkie możliwe kursy za free :icon_mrgreen:

A nie wiesz może czy jeszcze włosy obcinają na 0 ; P. Kurde zapuszczałem klaty 3 miesiące ; P

Edytowane przez Under

Blood, czyżbyś narzekał na nieodpowiedni termin? Dobrze widzę? :D

Underrrrr, wykorzystasz dla mnie jedną swoją przepustkę? Ho, dzięki.:icon_mrgreen: :notworthy:

Nawet jak obcinają to się nie przejmuj. Odrosną! :buttrock:

/A tak w ogóle, ile trwa służba wojskowa?

o ile w weekend lub czas mojego egzaminu zawodowego to tak :icon_mrgreen: . Mam nadzieje że moje poświęcenie zostanie zrefundowane :icon_mrgreen: :buttrock: .

Służba przygotowawcza 4 miechy, kontrakt 2-6 lat mam nadzieje że załapie się do zawodowego :buttrock:

Dobra, dobra trzymam Cię za słowo. :icon_mrgreen:

Co masz na myśli? Największym i najlepszym podziękowaniem będzie wspólne podziwianie mojego prrawka! :icon_mrgreen:

To powodzenia życzę! :flesje:

No do internatu to nie wiem, czy Cię wpuszczą ale mam wtyki na akademikach więc się nie bój. :icon_mrgreen:

Ja mam wakacje od 30 czerwca.. Spokojnie. Ja nie ściemniam. :D

Ale swoją drogą to przepraszam, co masz do pań sprzątaczek? Fajne kobitki! :buttrock:

Gratulacje, teraz wszyscy oczekujemy od Ciebie wiadomości o pozytywnym wyniku egzaminów.

Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.

Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...

Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...

Gratulacje piękna yamaszka ;d ja za to jestem w odwrotnej sytuacji prawko A1 juz zdałem czekam na motor ;p Kupuje na początku lipca po powrocie z wakacji i jaki kolor polecacie ?yzF R125 ?

MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE!

Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy !

Dziękuję. I zazdroszczę posiadania prawka... :)

A co do koloru to myślę, że to tylko i wyłącznie rzecz gustu. Bo tu chodzi w tym momencie o to,żeby się Tobie podobał moto. Nie wiem, czy kupujesz nową czy używaną... Mi osobiście podobała się czarno biała. Ale to starsze wersje miały takie malowanie... Ja mam moto z 2010 więc już sobie nie mogłam na takie kolory pozwolić niestety. W każdym bądź razie - mimo wszystko pozostałam przy czarnym (ale w nowej wersji - ze złotym). :) A Ty nad jakim się zastanawiasz? :)

Pozdrawiam