Under Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 W takim razie nie odmówię tak zacnej gościny :icon_mrgreen: Życzę miłego oglądania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Dlaczego rok jeżdżenia? Przecież prawo nie działa wstecz :P Chodzi mi ogólnie o rzekomy "koniec świata", który ma nastąpić w 2012 i że do tego czasu rok pojeżdżę - i to się liczy. :) Bo z tym nowym prawem to chyba jeszcze nie wiadomo dokładnie jak będzie (chyba, że wiadomo - jeśli tak to proszę mnie oświecić. :icon_mrgreen:). Ciekawi mnie jaka będzie granica wieku na kat. "A2"? Bo jeśli jednak o dziwo nie trafi nam się koniec świata, będę pewnie chciała zdawać. :D W takim razie nie odmówię tak zacnej gościny :icon_mrgreen: Życzę miłego oglądania :buttrock: Najważniejsze, że Polki? Dobra, dobra - zapamiętam. :icon_mrgreen: Dziękuję. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Co Polskie to dobre ( w większości wypadków :icon_mrgreen: ). Tak czy siak gościny się nie odmawia, a cała przyjemność po mojej stronie :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ciekawi mnie jaka będzie granica wieku na kat. "A2"? Bo jeśli jednak o dziwo nie trafi nam się koniec świata, będę pewnie chciała zdawać. :D Ale A2 będzie zdaje się od 16 roku życia i A1 będzie 'wyżej', więc na A2 już nie będziesz miała po co zdawać :P Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Prawdziwy patriota, wierny swoim ideałom i okazujący miłość do wszystkiego, co polskie. Tak - podziwiam. :D :icon_mrgreen: I tu wracając do polskiej tradycji - my gościnni jesteśmy. Także bardzo dobrze, że się nie odmawia, bardzo dobrze. Jak zapraszają, nie ma co się zastanawiać. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 W końcu trzeba być patriotą :icon_mrgreen: ."Ja obywatel państwa Polskiego,Uroczyście ślubuje,Korzystać jedynie,z uroków dziewczyn Polskich,Cnoty Ich bronić,w potrzebie, krwi własnej ani życia nie szczędzić.Tak mi dopomóż Bóg." :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Patriota jak nic. Takich nam trzeba. Haha. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 że tak powiem po kaszubsku , Blus dyj znac jak zdasz to prawo jazda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jak tylko zdam, odrazu się Wam pochwalę, nie bój się. Nie będę Was długo w niepewności trzymać. Napiszę, o ile ze szczęścia nie padnę.. Wiadomo. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Dzisiaj w końcu miałam jazdy! Chociaż się bałam, że znowu będzie strasznie zimno i nie wytrzymam ale było dobrze. :icon_mrgreen: I muszę Wam napisać, że zostałam dzisiaj pochwalona. Instruktor się pytał, czy jeździłam w ferie bo widzi duży postęp. (Bo mówiłam mu, że będę w wolne z kolegą jeździć - ale nie wyszło) No a poza jakimiś trzydziestoma minutami na mojej Yamaszce, nie jeździłam 3 tygodnie. Także było dobrze. Dobra, już możecie być dumni. Jak się chwalić to chwalić, nie? Co tam się będę przejmować... :DMusicie wiedzieć, jakie jest prawdopodobieństwo zrobienia imprezy w końcu! Pozdrawiam Panów :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Uuuu gratulacje :D Widać jesteś po prostu stworzona do jazdy na motorze :P Czyli możemy się już zacząć pakować i rezerwować bilety do Słubic? :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Tak, tak, stworzona. Odziedziczyłam w genach zdolności do jazdy moto - po moim tacie (który dzięki mnie znów prawdopodobnie wróci do jeżdżenia!) :notworthy: Ale jak się coś lubi to łatwiej idzie nauka i wszystko wydaje się prostsze. Gdyby nie to, nie wiem, czy by mi teraz dobrze szło. :P ...aie chwalmy dnia przed zachodem słońca! Bo nie wiadomo co to będzie później. Na razie przeglądnijcie kalendarze i sprawdźcie, czy macie czas w połowie czerwca! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Gratuluję i życzę długi wojaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Niestety Ja odpadam, dostałem wczoraj telefon z powołaniem do wojska na 17 maja . Więc żegnaj wolności muszę się ostatni raz 15 spić na umór :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Saul - dziękuję. :) UnderHuhu, no to służba czeka. :cool: Nie będzie imprez, koniec... biedactwo! Ale wiesz co, do mnie nie przyjedziesz..? Ale jako grupa wsparcia proszę mnie nie zostawiać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi