Skocz do zawartości

Yamaha yzf r125

Assiaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego rok jeżdżenia? Przecież prawo nie działa wstecz :P

Chodzi mi ogólnie o rzekomy "koniec świata", który ma nastąpić w 2012 i że do tego czasu rok pojeżdżę - i to się liczy. :)

Bo z tym nowym prawem to chyba jeszcze nie wiadomo dokładnie jak będzie (chyba, że wiadomo - jeśli tak to proszę mnie oświecić. :icon_mrgreen:).

Ciekawi mnie jaka będzie granica wieku na kat. "A2"? Bo jeśli jednak o dziwo nie trafi nam się koniec świata, będę pewnie chciała zdawać. :D

W takim razie nie odmówię tak zacnej gościny :icon_mrgreen:

Życzę miłego oglądania :buttrock:

Najważniejsze, że Polki? Dobra, dobra - zapamiętam. :icon_mrgreen:

Dziękuję. :flesje:

Ciekawi mnie jaka będzie granica wieku na kat. "A2"? Bo jeśli jednak o dziwo nie trafi nam się koniec świata, będę pewnie chciała zdawać. :D

Ale A2 będzie zdaje się od 16 roku życia i A1 będzie 'wyżej', więc na A2 już nie będziesz miała po co zdawać :P

Prawdziwy patriota, wierny swoim ideałom i okazujący miłość do wszystkiego, co polskie. Tak - podziwiam. :D :icon_mrgreen:

I tu wracając do polskiej tradycji - my gościnni jesteśmy. Także bardzo dobrze, że się nie odmawia, bardzo dobrze. Jak zapraszają, nie ma co się zastanawiać. :icon_mrgreen:

W końcu trzeba być patriotą :icon_mrgreen: .

"Ja obywatel państwa Polskiego,

Uroczyście ślubuje,

Korzystać jedynie,

z uroków dziewczyn Polskich,

Cnoty Ich bronić,

w potrzebie, krwi własnej ani życia nie szczędzić.

Tak mi dopomóż Bóg." :flesje:

Dzisiaj w końcu miałam jazdy! Chociaż się bałam, że znowu będzie strasznie zimno i nie wytrzymam ale było dobrze. :icon_mrgreen:

I muszę Wam napisać, że zostałam dzisiaj pochwalona. Instruktor się pytał, czy jeździłam w ferie bo widzi duży postęp. (Bo mówiłam mu, że będę w wolne z kolegą jeździć - ale nie wyszło) No a poza jakimiś trzydziestoma minutami na mojej Yamaszce, nie jeździłam 3 tygodnie. Także było dobrze.

Dobra, już możecie być dumni. Jak się chwalić to chwalić, nie? Co tam się będę przejmować... :D

Musicie wiedzieć, jakie jest prawdopodobieństwo zrobienia imprezy w końcu!

Pozdrawiam Panów :flesje:

Tak, tak, stworzona. Odziedziczyłam w genach zdolności do jazdy moto - po moim tacie (który dzięki mnie znów prawdopodobnie wróci do jeżdżenia!) :notworthy: Ale jak się coś lubi to łatwiej idzie nauka i wszystko wydaje się prostsze. Gdyby nie to, nie wiem, czy by mi teraz dobrze szło. :P

...aie chwalmy dnia przed zachodem słońca! Bo nie wiadomo co to będzie później. Na razie przeglądnijcie kalendarze i sprawdźcie, czy macie czas w połowie czerwca! :icon_mrgreen:

Saul - dziękuję. :)

Under

Huhu, no to służba czeka. :cool:

Nie będzie imprez, koniec... biedactwo! Ale wiesz co, do mnie nie przyjedziesz..? Ale jako grupa wsparcia proszę mnie nie zostawiać :D