kalosh Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam.Potrzebuję regulator napięcia do Jawy TS 350. Zjarał mi się a przede mną majówka. Pomożecie? Nie ma czasu na wysyłkę więc odbiorę go osobiście w okolicach Łodzi, Torunia, Bydgoszczy i może Wrocławia.Pozdrawiam, Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Zaraz skoczę do garażu, jakieś klamoty elektryczne od Jawy tam się walały niedawno. A Zjawami jeździłem 5 lat, dawno temu. Regulator to ta czarna puszka z radiatorem w środku czy ta szara, zanitowana? Nie pamiętam już. Nie wiem czy to w ogóle będzie działało jeśli znajdę. Zamieszkuję pod Bydzią więc możesz wpaść po to kiedy chcesz. EDIT: Byłem w garażu i znalazłem obie puszku. Ta czarna i szara. Regulator i prostownik? Jak chcesz to wbij po to. Nie gwarantuję że to działa. Możesz wziąć za free.Daj znać na PW to podeślę Ci nr.tel. Pzdr. Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi