Arasn Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) WitamNo i stało się :) tydzień temu stałem się posiadaczem pięknej hondy cbr 600f4. Rok zbierania pieniędzy w końcu zaowocował :)Korzystając z okazji chciałbym podziękować poprzedniemu właścicielowi o nicku 7FIODOR za cudny sprzęt i niesamowitą cierpliwość do mojej osoby :)Pozdrawiam :) Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez Arasn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 fajne moto : ) graty ! oby Ci służył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arasn Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 fajne moto : ) graty ! oby Ci służyłDzięki. Myślę, że będzie mi służył. Muszę jeszcze kupić crash pady do niego, chociaż poza glebą w dniu kupna nie było na razie żadnej to przezorny zawszę ubezpieczony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 SPODNIE I BUTY NA MOTO SOBIE KUP :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 i Kask ;-) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arasn Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 i Kask ;-)hehe spokojnie wszystko już było kupione dużo wcześniej przed motocyklem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Gratki zakupu ! :) Lewa ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miras-Street Fighter Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Mój pierwszy motorek to Jawa TS 350 :) na ten sezon kawka ZZR 1100 na przyszły myślę o suzuki hayabusa albo nowszą kawkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) @upzałóż temat to będziemy Ci gratulować :rolleyes: @topicCBR.. od zawsze mnie rajcowały i do dzisiaj tak jest. Jak dla mnie zajebi*ty wybór Arasn, oby przeżyła jeszcze Ciebie i Twoje dzieci :cool: Fajny sprzęty, pozdrawiam. Edytowane 6 Maja 2011 przez rexar Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Gratki. @topic[...] oby przeżyła jeszcze Ciebie i Twoje dzieci [...] Dziwne życzenia, chyba niezbyt trafione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi