phoen_ix Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam,Planuję zakupić Hondę CBR 125 i mam pytanie czym różni się dokładnie model z gaźnikiem od modelu na wtrysku? jedni mówią że na wtrysku mocniejszy inni że na gaźniku, że gaźnik łatwiej naprawić niż wtrysk itp, a jak to jest naprawdę.Jest to jak dla mnie jedna z kluczowych spraw do poruszenia przed zakupem motoru ;)Jestem laikiem więc wybaczcie jeśli jest to kwestia oczywista ale nigdzie nie mogę znaleźć jakichś sensownych informacjiPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 na wtrysku powinien ci mniej palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damka Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 A na gaźniku będziesz w stanie sobie coś tam sam pogrzebać, mimo że wtrysk raczej bezobsługowy to jak błąd jakiś wyskoczy to sam nie zrobisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi