MariuszJ Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Klod zamknij temat proszę, nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ja nie mam uprawnień, jak stwierdzisz że za szybka to daj znać ..... chyba że to 750-ka :D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Sorrki zapomniałem, ale w chwalę się pisac nie będę. I dzięki ogarnę :P Ale zajefajna K7-ka :buttrock: to jak wpadniesz w sobotę :flesje: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 W tą? Hmmm..................zobaczymy jaka Pogoda będzie :D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A ja od zawsze myslalem ze zielone :ohmy:Skąd wy takie informacje macie?!Przecież wszyscy wiedzą , że najszybciejsze są czerowne ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Wszystko zależy od kierowcy...Człowiek się liczy :P :D :D W tą? Hmmm..................zobaczymy jaka Pogoda będzie :DTak Klod w tą. Dobra już i tak wiem, że nie przyjedziesz. Ale u mnie dziś +8 było i świeciło słońce czasami bez śniegu :D a w weekend ma byc w ogóle bajerancko bo większe opijanie JB i JD się szykuje [cool] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Gratuluję Olka.Fajny sprzęcior :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Cicho, jeszcze nic nie wie.....chyba :DA ja się zastanawiam czy powiedziec :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 i jak i jak ? jeździ do przodu ? :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Żółty bajerancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi