MariuszJ Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jak w temacie, kupię R1 od 2004r już RN12 lub GSX-R 750 najlepiej K7 w kwocie do 18.000 złJako drugie moto do powściekania więc jak będzie trzeba dołożyc z 500 zeta bo warto .... PSmile widziane w kolorze niebieskim :wub: :icon_razz: :icon_razz: :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Już jedną R1 rozwaliłeś, mało Ci?!!??! :D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jeszcze niepełnoletni wtedy byłem dragi, alkohol.... to główny winowajca. Teraz dowód osobisty odebrałem i myślę, że dam sobie drugą szansę.* :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chcesz się lansować i wyrywać małolaty na ścigacza co???? Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Podjazdy pod gimnazjum są w modzie ostatnio :P KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zazdrośnicy :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Za dużo kasy masz?!!?!? Taras wyremontuj bo się woda z Basenu wylewa :D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Za dużo kasy masz?!!?!? Taras wyremontuj bo się woda z Basenu wylewa :D to dla mnie, chyba ..... a co do tarasu - trzeba wymienić basen :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jak w temacie, kupię R1 od 2004r już RN12 lub GSX-R 750 najlepiej K7 w kwocie do 18.000 złJako drugie moto do powściekania więc jak będzie trzeba dołożyc z 500 zeta bo warto .... PSmile widziane w kolorze niebieskim :wub: :icon_razz: :icon_razz: :icon_mrgreen: Ja wiele rozumiem. Ale NIEBIESKI??? Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Za dużo kasy masz?!!?!? Podpie**l go du Urzędu Skarbowego :icon_razz: Ps. niebieskie są najszybsze. Ps.2 a nie. to czerwone chyba :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ps.2 a nie. to czerwone chyba :blink: A ja od zawsze myslalem ze zielone :ohmy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 to dla mnie, chyba ..... a co do tarasu - trzeba wymienić basen :icon_razz: Nic się oficjalnie (znaczy smsem) nie chwalisz,człowiek musi dowiadywać się po kątach. Kup co polatamy! Podpie**l go du Urzędu Skarbowego :icon_razz: Ps. niebieskie są najszybsze. Ps.2 a nie. to czerwone chyba :blink: Fazer jest borodwy więc się do czerwonych nie zalicza A ja od zawsze myslalem ze zielone :ohmy: Ivan i bardzo dobrze myślałeś! Zielone są najszybciejsze!!! Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Oj ludziska.....- Klodziu jak byś takiej wielkiej "kany" nie miał to by się nie wylewała :P- Sihaja a czy Ty w ogóle wiesz coś o "zabijaniu" :P - Żółty Ty jak zwykle spamujesz :P- ivan161 ja się nie znam, sprzedaż coś z wiedzy? ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 - Żółty Ty jak zwykle spamujesz :P Bo widzisz człowiek nie może nawet kupić zwykłego motocykla. Zaraz mu wytykają, przegryzają itp.Bo to są zazdrośniki zwykłe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ale szukasz do jazdy czy do roboty? bo 27.04.2011.r wbiłem się swoją R1 w fusiona forda i nie wiem czy robić ją na strita czy sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi