artur-suz-wawa Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 hejkaczy moze ktos jutro leci z warszawy w strone chorwacji??? my startujemy okolo 7.00 lecimy przez Krakow , Chyzne Bratyslawe nad balaton ,nocleg gdzies po drodze do zobaczyska gdzies na trasie pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 My lecimy w piątek,przez Brno,Wiedeń ,Maribor,Zagrzeb do Zadaru.W nim nocleg i potem do Czarnogóry. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Właśnie wróciłem z Chorwacji, krótko bo krótko, tylko liznąłem, ale już wiem że muszę tam wrócić. Żadne zdjęcia nie oddają tego co tam jest do zobaczenia. Jeszcze jestem w szoku :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mistral i jak się sprawa ma?? bo ja już bym pojechał Marsik tam samo Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam! Jadę do Chorwacji i Czarnogóry 04lub 05 lipca powrót 16-17 lipca........ jak ktoś ma chęć polecieć ze mną to zapraszam. Jadę Venturką to na winklach za szybki nie będę:)Na chwilę obecną cała ekipa to ja:)Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mistral i jak się sprawa ma?? bo ja już bym pojechał Marsik tam samo dopiero zaczne sie robic trzymam kontakt tel z marsem on mnie pilnuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam, szykuję się na Chorwację na wrzesień. Czy ktoś również planuje wyjazd w tym okresie. Raczej będę chciał jechać na 7 - 9 dni ( temat do ustalenia ). Tempo turystyczne ze zwiedzaniem. pozdro Cytuj Pozdrawiamgordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja proponuje 9 lipca powrót 17 mistral dawaj znać co i jak Marsik Pasuje ci?? JADE !!! MUSZĘ!! Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 no to startujcie ja się na bank nie wyrobie - jakoś sobie poradze :Dtylko foto relacja ma być obfita.... poza tym słyszałem że już spakowani jesteście to tym bardziej jedźcie - nie ma co czekać Życzę szerokości :crossy: próbki lokalnego :flesje: oraz FUN'u :buttrock: za dużo nie rozrabiajcie :ph34r: i SEBA :excl: don't fall in love :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 decyzja jeszcze nie podjęta czekamy do poniedziałku Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Podbijam temat - wyjazd 16/07 dwa tygodnie.Chętni zgłaszać się!Prędkość turystyczna.Namioty, a jak będzie tanio to kwatery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Tak Jak Mars Pisze:) Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) TraskaTraska (według Twojego Planu Mars :D Marsik tam siedze i myślę sobie żeby z rijeki skoczyć jeszcze do Wenecji i potem do Kaprun co ty na to?? Edytowane 7 Lipca 2011 przez seba_fzs Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) Sie zobaczy, sie da, sie pojedzie!Start z Krakowa czy z Nowego Targu? Edytowane 8 Lipca 2011 przez Mars"s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi