J.A.C.E.K Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam,Kilka tygodni temu przywiozłem z Włoch kilka kasków Schuberth C2. Na dzisiaj zostały mi dwa czarne w połysku w rozmiarze XXL i jeden srebrny w rozmiarze S. Oczywiście oryginalnie pakowane, z pokrowcem. Cena 1100 pln, więc sporo poniżej wartości choćby na allegro. Na terenie Warszawy i okolic możliwy odbiór osobisty. Chętni proszę info na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam,Kilka tygodni temu przywiozłem z Włoch kilka kasków Schuberth C2. Na dzisiaj zostały mi dwa czarne w połysku w rozmiarze XXL i jeden srebrny w rozmiarze S. Oczywiście oryginalnie pakowane, z pokrowcem. Cena 1100 pln, więc sporo poniżej wartości choćby na allegro. Na terenie Warszawy i okolic możliwy odbiór osobisty. Chętni proszę info na maila [email protected]Ostatni czarny XXL w połysku za 999 pln. Plus ewentualna wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Ostatni czarny XXL w połysku za 999 pln. Plus ewentualna wysyłka.Już nieaktualne. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi