mistral111 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Oczywiście ..... potwierdze jutro bo różnie to z obowiązkami bywa Ale jestem za ... prognozy są różne ... najwyżej co ma byc to będzie i dupa zmarznie pod namiotem. Ale ja oczywiście lece z ekipą z Krakowa ze względów logistycznychBTW jak wystartujemy o 15 z krakowa w sobotę to na którą dojedziemy na miejsce Mars''s czy możemy się jakoś wymienić nr tel .... Chciałbym bezpośrednio się kontaktować czy jade czy nie i ewentualnie jak się z wami spotkać na miejscu no i gdzie jest to słynne RONDO BP. Dobra już zlokalizowałem RONDO .... jakoś trafie bez navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Moto zatankowane, ubezpieczenie wykupione zostało tylko pranie.Mistral masz telefon na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Moto zatankowane, ubezpieczenie wykupione zostało tylko pranie.Mistral masz telefon na pw.Mistral daj znac jaka trasa jedziecie może gdzieś dojde was na trasie Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ja wiem tyle że mam się stawic przed 15 na rondzie w Krakowie dalej prowadzi MAR''s także do niego pytanie jak pojedziemyadres docelowy też znasz bo link do campingu był wyżej podanyjak cos to napisz na PW jakiś nr tel to najwyżej bedziemy dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Mistral daj znac jaka trasa jedziecie może gdzieś dojde was na trasie Możesz przyjechać na 15:00 do Krakowa lub możemy się spotkać w Popradzie o godz 17:00-18:00 albo na miejscu!Wysyłam ci mój telefon na pw. Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez Mars"s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Marsik spotkamy się w popradzie koło 17-18 numer wysyłam ci na priv jak coś by się zmieniło to dawajcie znać spanie w namiotach tak?? bo nie wiem czy zabierać. Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Panowie mam cichą nadzieje ,że się Wam wyjazd udaje...mnie niestety z przyczyn logistyczno domowych (ospa wietrzna u dzieciaka)nie dane było pojechaćjednak myśle ,ze choć Wam podróżsie udaje .No i że pogoda nie straszy.Jak już wrócicie proszę byście opowiedzieli krótko lub długo ten wyjazd i na następną jakąkolwiek traskę piszę się z Wami.Pozdrawiam Was wszystkich... Mareks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Objechaliśmy cali zdrowi i zadowoleni!Niestety tylko naszego kolegę Mistrala zatrzymała pogoda w Krakowie ale nie szkodzi będzie okazja wypić jeszcze jedną banię.Jak odpoczniemy i wszyscy dotrą do domu opublikujemy reportaż z podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Witam towarzystwo Na wstępie chciałem podziękowac współtowarzyszom podróży(Mar''s , Adi + plecaczek , Seba_FZS) za bardzo mile spędzony weekend majowy.Za to że miałem możliwośc poznac nowe osoby, polatac po super fajnych winklach, zobaczyc piękne widoki i skosztowac .... specjałów regionu EGER. Wyjazd był bardzo udany i obfitował w wiele extremalnych sytuacji :D (kupowanie motocykla w dzień wyjazdu czy narciarska pogoda w drodze powrotnej-deszcz, mgła, zacinający deszcz, silny wiatr i + 2-3 stopnie C.... i tak przez jakieś 100 km - of kors daliśmy radę). PS. myślę, że śmiało możemy założyc klub MOTO MORS MC :D Kogo nie było - niech żałuje, bo Budapeszt pięknym miastem jest, Eger - dobre wina robi a i dupsko potrafi wygrzac (tego nie próbowałem :D ale słyszałem, że TAK jest) KOSZTY PODRÓŻY: raz .... dwa ..... trzy ...... cztery ....... z resztą nie ważne ile, myślę że parę stówek, za wszystko inne i całą resztę możesz zapłacic kartą MASTER CARD - a przeżycia podczas podróży z kolegami BEZCENNE. Special Thanks to : Mars''s za uratowanie mojej skromnej dupy i pomoc w dotarciu do domu :D (inaczej byłbym pierwszym motocyklistom który zginął przez zamarznięcie w rowie :D ) Photos will be .... soon --------------------------------------------------------------------------------------------------------------czekam na kolejne propozycje - GDZIE JEDZIEMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Pora na podsumowanie i foto.Eger, Dolina Pięknej Pani i Budapeszt zdobyte!Dziękuje wszystkim uczestnikom za wspólną podróż i miłe spędzenie czasu.Mistral – prawdziwy gigant motocyklowy z Poznania, który połyka 1000 km na śniadanie i początkujący Eskimos.Seba – charyzmatyczny młody człowiek z Rzeszowa wrażliwy na piękno kobiecego ciała.Adidriver + plecaczek – doskonała para na wspólne wypady, Bochnia. Adi, kiedy zdecydował na kilka godzin przed wyjazdem, że zamiast nowego łańcucha kupi nowy motocykl, a już w trakcie jazdy kupował namiot i śpiwory zdobył mój podziw, cha … ten gość ma jaja!.Marsik – tu może inni dopiszą, Kraków?! Mimo tych ostatnich 100 km w deszczu w 3 stopniowej temperaturze wyjazd należy do bardzo udanych, nawet trochę się opaliłem.Współczuję tym, co pojechali do Pragi czy w ogóle na zachód, podobno niektórzy wrócili do domu z dużym opóźnieniem przeczekując śniegi w hotelu..Mistral nocuje w Krakowie i dociera do Poznania następnego dnia jadąc ostatnie 40 km w deszczu.Seba do domu dotarł tzw. Suchą stopą. Panowie z Wami mogę jechać na koniec świata i do zobaczenia na następnej wyprawie może Chorwacja.! Na koniec foto reportaż!https://picasaweb.google.com/114931880425663862773/Wegry_1Maj2011?authkey=Gv1sRgCMaWloyoyJG50gE# Marsikhttps://picasaweb.google.com/110775096480781780998/Wegry_1Maj2011?authkey=Gv1sRgCNHIgM-Q99q1xwE#5603955091374386738Mistralhttps://picasaweb.google.com/110775096480781780998/Wegry_1Maj2011?authkey=Gv1sRgCNHIgM-Q99q1xwE#5603955091065831458Adidriverhttps://picasaweb.google.com/110775096480781780998/Wegry_1Maj2011?authkey=Gv1sRgCNHIgM-Q99q1xwE#5603955088107559682 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 widzę wypad świetnie się udał :) gratuluję Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 A no udał udał:D I to bardzo:D https://picasaweb.google.com/sebanek/MotoMajowka2011?authkey=Gv1sRgCKX56_Dj6fGJsAE# Daje Fotki od siebie Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 fazer jak nowy :) znowu wygląda jak naked a nie jak chopper ;) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Mars''s ale zajebista fotorelacja ... :D następnym razem postaram się poprawic i będę miał foto w bardziej dostępnym miejscu, żeby zbiory powiększyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Faaajna wyprawa i fotorelacja. Pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi