seniorfrederic Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam.Aktualnie moto trzymam w zimnym i zawilgoconym garazu. Dziwilem sie, ze nie chce mi odpalic, bo zawsze startowal po pierwszym kopnieciu. Po wielu nie udanych probach odstawilem motor do garazu. Przedwczoraj swiecilo sloneczko i bylo bardzo cieplo. Wyprowadzilem moto i postawilem w pelnym sloncu. Po 20min bez wyciagnietego ssania moto odpalilo po pierwszym kopnieciu. Podkreslam, ze raz odpalony nawet po paru godzinach odpala za pierwszym razem. Jedna noc w tym cholernym garazy i kicha. Prosze o pomoc. Oczywiscie garazu nie moge zmienic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Na jakiej swiecy jezdzisz ?Wypryskaj przewod WN plynem WD40, ktory wypiera wilgoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorfrederic Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam.Szczerze mowiac to nie wiem na jakiej jezdze. Zapewne oryginalna, ale musze przyznac, ze odkad kupilem motocykl to nie wymienialem, a mam go juz teraz trzeci sezon. Regulowane tylko byly luzy zaworowe, wymieniany olej z filtrami i czyszczenie filtra powietrza. Wypsikam wd fajke od wewnatrz i sprawdze. Jesli to nie pomoze co nastepnie. Swieca? Regulacja gaznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Wypryskaj fajke i kabel WN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi