Paca Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Uwaga uwaga oficjalne info z swbikers.plZatem spotykamy się w najbliższą niedzielę, 4. grudnia 2011 o godzinie 12:00 pod katedrą Marii Magdaleny po mszy.Kto chce może przyjechać wcześniej i uczestniczyć w mszy o 11:00, kto nie zaczynamy o 12:00. na placu obok Katedry.Wyciągajcie motki, czerwone ciuchy i wpadajcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 a skąd ja Ci czerwone ciuchy wezmę :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 w tamtym roku prawie we wszystkich marketach typu Lidl, Biedronka, Tesco, Piotr i Paweł itp itd były. Swój kupiłem za całe 10 zł i rozpadł się po powrocie z motomikołajów:) jak nie cały strój to chociaż jakąś czapę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :) a ze tak zapytam na kombi zakladacie te ciuchy bo pizdzi troche i bez to tak troche lipka :) no i z rozmiarem moze byc krucho :( To ile osob sie pisze z forum :1.Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 nie no jasne ze na kombi ! :) 1.Batman2.Paca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 1.Batman2.Paca 3.Sams0n - jeśli wyzdrowieję bo na razie leżę w łóżku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 no postaram się, ale obiecać nie mogę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 cos malo ludzi , ze mna bedzie jeszcze jedna osoba wiec widze narazie 4 ka .bedziemy w strojach .Paca i Samson widze jestescie z okolic my tez jedziemy z Mirkowa wiec moze ustawka gdzies np Dlugołeka cpn.11.30 sci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 No jest szansa,że będzie nas niewielu ale okazja żeby pojeździć jest zawsze dobra :) Jeżeli tylko wyjaśnisz mi mniej więcej gdzie w Długołęce jest CPN (Orlen?) to możemy się tam ustawić o 11.30.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Si Orlen :) CPN to potoczna nazwa stacji paliw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 panowie moze i ja bym do was dolaczyl jesli byscie jechali obok korony, ja bym czekal na was kolo mebli polonia. macie juz stroje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Strój właśnie się kompletuje. Patrzę na pogodę na ICM i tak średnio to wszystko wygląda. Ciepło ale ma padać i to dość znacznie. Jeżeli na prawdę będzie jutro lało to ja odpadam. Jeżeli sucho to 11.30 na Orlenie w Długołęce i nie ma problemu żeby spotkać się koło korony. Możemy się umówić na parkingu koło głównego wejścia to nie będzie problemu z odnalezieniem się. jakby coś to 506019902 . oby nie padało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 kolego ma byc 11 stopni i mozliwe opady deszczu, ja raczej pojade to pod meblami polonia o której?gdzie udało ci się kupić strój?ja jutro uderze do reala.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja będę jeśli nie będzie padać - godzina 11.30 Pod koroną przy środkowym wejściu Ps nie wiem gdzie orlen w Długołęce - najbliższy Smardzów lub Korona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 dobra panowie o 11 30 pod głownym wejsciem do korony, jutro jeszcze sie spiszemy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi