wroclawianinek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ivo ktorego dokladnie chcesz jechac i jaka trasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Trochę wcześnie na to, ale z uwagi na zagraniczny urlop do 30 lipca, chciałbym już 31 lipca w niedzielę pogonić to małe stadko koników w mojej cebrze w kierunku gór.Mam czas, więc wykminię jakąś traskę, aby nie było nudno i cały czas w to samo miejsce.Czy tym razem chcielibyście zaliczyć jakąś atrakcję typu Piekielne Doły, czy czyste zapierdalanie? Iwo, aż tak się nudzisz na tych wakacjach?:) Ja chętnie bym się przejechał, tylko 50KM w moim sprzęcie może troche zamulać ekipe [; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyGI84 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Siema dziś pracuje do 22:00 a później mam ochote zrobić objazd miasta ( po 22:00 ) ktoś się pisze? tak na 30-60 min jazdy ?pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 a o 22 gdzie ustawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guz929 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 jareckiz następnym razem jak będziesz leciał z ekipą na Jesenik daj znać, dosyć często tam latam z kumplami i też jestem ze Strzelina. Możemy połączyć siły i zorganizować wypad dużą ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanio Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Siema dziś pracuje do 22:00 a później mam ochote zrobić objazd miasta ( po 22:00 ) ktoś się pisze? tak na 30-60 min jazdy ?pozdro for all Podłączam się do pytania gdzie ustawka ewentualna? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Po 22 to bedzie padac. Ja lece teraz :biggrin: Jak cos to pisac na 728 938 269. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 jareckiz następnym razem jak będziesz leciał z ekipą na Jesenik daj znać, dosyć często tam latam z kumplami i też jestem ze Strzelina. Możemy połączyć siły i zorganizować wypad dużą ekipą. OK. Dam znać na priv. 929 z Rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 dzis padalo ale troche polatalismy z kumplem :) mozemy jutro sie umowic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanio Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 No i miałeś racje Prezes- popadało:)ale jutro jeśli tylko pogoda dopisze to chętnie bym coś polatał- godzina w zasadzie dowolna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 o 12 pasuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Mnie też dopadło :icon_evil: .Ja chętnie w każdy dzień wieczorem tylko nie dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanio Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ja za 1,5h jestem bede wolny wiec od 14 mogę się ustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 to o 14 na parkingu kolo DIALOGA na legnickiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanio Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 spoko, może być.Dialog w Magnolii jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi