mateq34 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Ja się może zabiorę, zobaczę czy wypalą mi quady. Gdzie zbiórka? Jaka prędkość przelotowa? A może na czechy od strony Szklarskiej? http://maps.google.pl/maps?saddr=Szosa+Czeska&daddr=Nieznana+droga+to:Trasa+14&hl=pl&ll=50.768602,15.603333&spn=0.426451,1.234589&sll=50.789443,15.621185&sspn=0.426261,1.234589&geocode=FfiEBwMd3lfsAA%3BFeYQBgMdzM7rAA%3BFbzNBAMdAunrAA&mra=dme&mrsp=2&sz=10&t=h&z=10 Zbiórka może być na Orlenie w Siechnicach - nie będzie trzeba się przez Wrocław grupowo przebijać i kierunek od razu odpowiedni. Do Szklarskiej średnio - długi dojazd i co dalej? Przelotowa tak, jak pisałem. Normalnie, bez 200 na krajowej i bez zamulania. Nie da sie określić, bo w praktyce i tak trzeba czekać na grupe. Jeśli chodzi o jechanie 300km 8h, to wg mnie sprawa za częstych postojów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Jak to gdzie dalej??!! Na Czechy gdzie są zaj*biste winkle. Mnie raczej nie będzie bo średnio kręcą mnie takie turystyczne wypady. A jest tu może ktoś kto jeździ trochę szybciej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wygląda interesująco,, więć jeśli można to i ja się chętnie przyłączę Lista:1. mateq342. Zikko3. mirz0r4. tosik5. ... Pzdr Cytuj http://motocyklemtuitam.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Jak to gdzie dalej??!! Na Czechy gdzie są zaj*biste winkle. Mnie raczej nie będzie bo średnio kręcą mnie takie turystyczne wypady. A jest tu może ktoś kto jeździ trochę szybciej?? Jedziemy na najlepsze winkle w pobliżu! I to nie tylko moje zdanie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Witam, dajcie znac jakie plany na niedziele? Jesli Czechy to chetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Zaliczylem szlifa i jestem troche poobijany, a moto niesprawne... Bawcie sie dobrze jutro i uwazajcie. Mnie polozyl zwir na zakrecie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Najważniejsze, że Tobie nic poważniejszego się nie stało! szybkiego powrotu do formy dla Ciebie i moto! Witam, dajcie znac jakie plany na niedziele? Jesli Czechy to chetnie. Tak, Czechy- zbiórka jutro o 9:00 na Orlenie w Siechnicach. Mapka http://maps.google.p...irflg=h&t=h&z=8 przygotowana przez Mateq34. Cytuj http://motocyklemtuitam.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 To warto w Czeskiej wsi zajrzec do muzeum starych motocykli ( sa tam prawie wszystkie modele jawy) - polecam koszt około 20 koron. Dajcie znać o której planujecie być w Czeskiej Wsi przed Jesenikiem? Tam pasuje mi dołączyc do Was. No zreszta od Jesenika zaczynają sie najlepsze winkle. Ja startuje ze Strzelina jesli jest ktos niecierpliwy zapraszam na Strzelin i dalej Ziebice Paczków i Czechy gdzie w kierunku Jesenika juz zaczynaja sie dobre winkielki. Spójrzcie także na trase od Jesenika na Bruntal. ( Droga od Jesenika Na Sumprek jest w połowie z nowym asfaltem tam sa piekne winkle i knajpka ale od szczytu góry na Sumperk juz jest stary asfalt i nierówna nawierzchnia). Mateq - szkoda przydałby sie dobry poganiacz a gdzie Ivo, Lena, Prezes? Kulka widze że jestes, warto z Jesenika Na Bruntal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Niestety ja też odpadam z jutra. Nie czekajcie na mnie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 To warto w Czeskiej wsi zajrzec do muzeum starych motocykli ( sa tam prawie wszystkie modele jawy) - polecam koszt około 20 koron. Dajcie znać o której planujecie być w Czeskiej Wsi przed Jesenikiem? Tam pasuje mi dołączyc do Was. No zreszta od Jesenika zaczynają sie najlepsze winkle. Ja startuje ze Strzelina jesli jest ktos niecierpliwy zapraszam na Strzelin i dalej Ziebice Paczków i Czechy gdzie w kierunku Jesenika juz zaczynaja sie dobre winkielki. Spójrzcie także na trase od Jesenika na Bruntal. ( Droga od Jesenika Na Sumprek jest w połowie z nowym asfaltem tam sa piekne winkle i knajpka ale od szczytu góry na Sumperk juz jest stary asfalt i nierówna nawierzchnia). Mateq - szkoda przydałby sie dobry poganiacz a gdzie Ivo, Lena, Prezes? Kulka widze że jestes, warto z Jesenika Na Bruntal? W sumie można chyba jechać i przez Strzelin...Ja nigdy nie jechałem w tamte rejony także jestem zielony, ale może ktoś z reszty zdeklarowanych się bardziej orientuje jak to będzie wyglądać czasowo? Cytuj http://motocyklemtuitam.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Nie chce Was zniechęcac ale jazda przez Oławe i na Nyse to strata czasu dla osób chcących pojeżdzic po winklach. Jesli sa chetni przez Strzelin to licząc czas: Wrocław Strzelin 30 minut. Strzelin Jesenik 60 minut, no a tam to juz wte i nazat na winklach. Raj na winkle wg. mnie zaczyna sie Od Sumperku to jest od Jesenika jakies 40 minut, na Cerwena woda i cały czas na Mladków. Powrót przez Boboszów. Predkośc 100- chyba. Przed cerwena woda winkle sa takie: Ja startuje ze Strzelina około 9.30. Jak ktos chetny zapraszam - jazda bez szaleństw. Zajrze jutro około 9.00. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 z jesenika na bruntal przez karlowa studanke lećta :buttrock: jest zajebista traska :crossy: potem ew na rymarow, sobotin i rapotin i na sumperk albo wlasnie do gory na velke losiny tymi dziuramni ale z gory juz ladny ancfalt :notworthy: jarek , jak kupie hajabajke zpowrotem to przelece sie z toba :flesje: a moze bigosem ? :rolleyes: qwa musialbym kostki na szosowki zmienic :icon_mrgreen: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 No Kulka wreszcie, juz myslałem że emeryt jestes - przydałby sie taki przewodnik jak Ty. Narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 ja dopiero z upalanka 4x4 wrucilem . offem 100km zrobilismy w 3 jeepy , pilce braszowice szklary itd. dojazdy lasamy y polamy w 99% offem :buttrock: zajebiaszczo bylo choc lajtowo (sucho) :bigrazz: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Najważniejsze, że Tobie nic poważniejszego się nie stało! szybkiego powrotu do formy dla Ciebie i moto! Dzięki za miłe słowa. Damy rade. Zaraz wbijam na allegro i zobaczymy, co da się zrobić. W sumie masa części jest do wymiany i zastanawiam sie, czy nie sprzedać po prostu reszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi