mateq34 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jakby palił 0,6, to by Ci nie zabrakło :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jakby palił 0,6, to by Ci nie zabrakło :icon_mrgreen: TO ZeT.... pali powyzej 6 ..? PRzy jakich predkosciach ..??? Ogolnie jaka mieliscie przelotowa .. ?? Ja mamnadzieje ze nastepnym razem dolacze ... Ten wyjazd planowalem 2 tygodnie .. wczesniej wiec nie chcialem nic zmieniac.Mielismy juz wszystko ustalone !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Ogólnie wg mnie sprawny Z750 pali mniej, niz mój GPZ500. Przeważnei tak było, jak kimś jechałem z podobną prędkością. Mój pali 6.5-7 przy pałowaniu, a Z750 raczej 5-6. U kolegi Kamelona jednak było inaczej :icon_twisted: Jechalismy po Czechach w miarę spokojnie - wiadomo, jakie tam są przepisy. EDIT:To 5-6 Zeta, które znam, to przy średniej jeździe. Pewnie jak się da ostrzej, to moze spalać więcej, tylko że przy naszej jeździe po Czechach nie miało to miejsca. Edytowane 11 Lipca 2011 przez mateq34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Moja, wydaje się całkiem sprawna, zetka pali 7.5 przy pałowaniu czyli 160-200.Jazda natomiast 120-160 to będzie coś koło 6.5. btw, w sobotę ktoś zapomniał zatankować :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Jakby palił 0,6, to by Ci nie zabrakło :icon_mrgreen: Cóż, matematyki nie oszukasz :icon_biggrin: Zresztą, w zależności jak sobie kręcisz tak ci pali :icon_twisted: Co do prędkości, to nie przesadzaj, tak wolno nie jechaliśmy. A tutaj obiecane zdjęcia: http://wyslijplik.pl/download.php?sid=kyWcfUVi :icon_biggrin: Edytowane 11 Lipca 2011 przez Kamelon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) 500km wyszlo. wyjazd gdzies o 9:20 powrot o 18:30 (przerwa na obiad, 3 stacje benzynowe plus krotka przerwa na podziwianie widoku:) no i oczywiscie butelka ;p;p) byl jeszcze krotki przystanek bo 2 osoby sie zbytnio rozpedzily na a4 i przelecialy zjazd :D wiec wyszlo 9h :) Edytowane 11 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Co do prędkości, to nie przesadzaj, tak wolno nie jechaliśmy. Racja, z przodu w takiej grupie wygląda to inaczej, niż z tyłu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) mateq34 ma racje :P jak mi IWO uciekal to przez niego z gorki pobilem rekord predkosci :D Edytowane 11 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Racja, z przodu w takiej grupie wygląda to inaczej, niż z tyłu :icon_twisted: Że niby jechałem z tyłu ? :icon_rolleyes: Edytowane 11 Lipca 2011 przez Kamelon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Że niby jechałem z tyłu ? :icon_rolleyes: no ktoś musiał wąchać spaliny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie wiem, może w środku. Miałem na myśli zasadę, że im dalej w grupie się jedzie, tym bardziej się zap*erdala, więc wrażenia z drogi mogą być całkiem inne :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirRado Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 byl jeszcze krotki przystanek bo 2 osoby sie zbytnio rozpedzily na a4 i przelecialy zjazd :D No bo nie szło was dogonić :) .. Poskładaliśmy się na bakach, cisnęliśmy... i przejechaliśmy ten zjazd. Proste ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirz0r Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam, Szykuje się coś na ten weekend? Chętnie bym się przyłączył. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanio Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja też bym się pisał na jakieś wspólne latanie ale na niedziele bo sobota do 20 w robocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ja na ten weekend odpadam lece chyba do lodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi