StyGI84 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Siema jutro lece do Karpacza okoo 19ej 20ej jest kto chny na przelot ps. ja tam zostaje takze trasa w jedna strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Siema jutro lece do Karpacza okoo 19ej 20ej jest kto chny na przelot ps. ja tam zostaje takze trasa w jedna strone Jeśli na miejscu zaoferujesz wódkę, dziwki i lasery to ja mogę nawet do Aten :crossy: Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Cześć, jest ktoś chętny na polatanie (gdziekolwiek) za jakieś 2-3 godziny? :crossy: Cytuj http://motocyklemtuitam.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Wracając do tematu.Planuje wypad w sobotę do: plan A, alternatywny plan B, jeszcze bardziej alternatywny plan C - dla hardcorów. Tempo raczej szybko turystyczne, lecz tym co się boją, że za szybko, mówię:dacie radę :biggrin: Lokalizacji publicznie nie wymieniam, zainteresowanych zapraszam na prv celem ustalenia szczegółów. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 gdybym mial swoja haye czy gixa to lecialbym, z wami w wariancie C :notworthy: inaczej nuda , wiem bo latalem tam tylko w takim wariancie czyli sprzety raczej pow 600ccm szybkie i zwinne :icon_mrgreen: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 A żałuj :icon_biggrin: Dzięki za latanie - wyjątkowo kulturalnie było.Na łikend też coś wymyślimy.witam! nie miałem dostępu do neta przez kilka dni,gdzieś żeśmy się zgubili w drodze powrotnej trochę, jak by się coś kroiło to się chętnię piszę,a że z dostępem do sieci mogę mieć różnie,zostawiam namiar 669 644 053 pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 W sobotę na 12:00 zarezerwowałem jazdę testową Harleyem w Karpaczu. Trzeba spróbować wszystkiego.Kto ma ochotę niech rezerwuje - są wolne miejsca: http://tour.harley-davidson.pl/tour/Wylot 9:00 z Lukoila z Bielan (bo drogą ciut ciekawszą niż schemat), co niestety oznacza rezygnację z planu A i planu C :sad: Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Jeździłem trzema Harleyami i jedynie XR1200 zrobił na mnie super wrażenie :icon_twisted: Reszta może mi się spodoba za 30 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 OK.Pada do 14:00, do 16:00 schnie.Są chętni na latanie tak od 17:00? Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 OK.Pada do 14:00, do 16:00 schnie.Są chętni na latanie tak od 17:00? Iwo daj spokój po co czekać, dawaj teraz:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Iwo daj spokój po co czekać, dawaj teraz:):) Dawaj na kawę, miast się nabijać.A co do pogody to możesz mi zaufać - będzie Pani zadowolona! Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Dobra, a na forum Wrocka "zdechł pies". Ponieważ w sobotę bedzie piękna, upalna pogoda, przeplatana orzeźwiającymi burzami proponuję już dziś zacząć snuć plany na sobotniego tripka - propozycje. Who's first? Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Na weekend lece nad nad morze :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Wstępnie bym się podłączył na polatanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 No dobra, a kuda pajedziom?Propozycje proszę. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi