xtxnn Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Mam ochote zobaczyć w tym roku na żywo zawody redbulla, problem jest jedynie taki ze nie chce mi się jechac pociągiem ani samemu samochodem...w związku z tym może znacie kogoś z okolic leszna kto planuje sie wybrać na tą impreze i ma miejsce w aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja tam jadę, ale jestem z Warszawy :P Byłem na x-fighter na zamknięciu stadionu x-lecia i powiem Ci, że naprawdę warto zobaczyć takie widowisko na własne oczy. Miałem również przyjemność oglądać tę imprezę w Madrycie i jak widziałem tą całą, świetnie przygotowaną scenerię + double backflipy czy frontflipy na wysokości 20m to aż mnie ciarki z wrażenia przechodziły :D Dla fana motocykli i ewentualnie sportów extremalnych, to z pewnością widowisko nie do zapomnienia :) Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ile ma kosztować ta impreza? Bo jak starczy środków to może z wrocka będę jechał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja się również wybieram. Z Wronek albo z Poznania. Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtxnn Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Elvis, nie wiem, jedno jest pewne, jak tylko pojawią sie bilety trzeba kupować odrazu! Właśnie, impreza jest świetna, dlatego- i have to be there:) nigdy nie widziałem co prawda na żywo, ale moge sobie wyobrazić to widowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja lece z Poznania. Bilety z tego co pamiętam jakoś w maju mają się pojawić. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtxnn Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jajan i Boniek, jedziecie autem? macie miejsce? bo z poznania pociągiem bym juz sobie dojechal do leszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) No ja planuje wybrać się autem... W ostateczności swoim, ale wolałbym czyimś bo moja corsa 1.2 45KM LPG nie jest stworzona do takich tras.Ale jak nie będzie innej możliwości to lecę corsą. Póki co 2 miejsca wolne. Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez JaJaN Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtxnn Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 to ja chciałbym zarezerwować swój wkład w LPG jeśli leciałbyś z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi