mati0946 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam Chcę pomalować swoją Hondę Lead 100 z 2005 roku na czarny mat. w tej chwili ma kolor czerwony. Myślałem żeby ją pomalować sprayem lecz chcę to zrobić dokładniej więc pomyślałem żeby sobie kupić jakąś maszynkę, bo na lakiernika też szkoda mi kasy. maszynka: http://allegro.pl/zestaw-malarski-pistolet-malowania-kompresor-600w-i1556638361.html Nawet fajna. Przyda się też niedługo w ogródku :) Tylko nie wiem gdzie kupić farbę. Szukałem na allegro i nigdzie nie mogłem znaleźć. Czy możecie mi podać linka z farbą (czarny mat)do tej maszynki ?? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 juz lepiej sprayem ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Równie dobrze możesz popytać znajomych czy mają gdzieś schowany pistolet do odkurzacza, taki z czasów komuny. Podpinało się to do takich starych odkurzaczy, długich typu "Jamnik" co to z jednej miał wlot powietrza a z drugiej wylot. Z kumplem kilka lat temu malowaliśmy takim cudem Jawę 250 na czarno. Wyszło fajnie, równo, czarny mat. Problem w tym że lakier był z połyskiem a matowy wyszedł "sam z siebie". :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati0946 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 jaką najlepiej kupić farbę?? firma itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi