PRO-MOTOR Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Czas już na przesiadkę ze skuterów/motorowerów na coś bardziej motocyklowego, wybór padł na Kawasaki ER-5 z 2005 roku. Sprowadziłem go z Włoch, super poręczny, moc nie wyrywa rąk, ale jest jak najbardziej do opanowania. Ma fajny tłumiczek LeoVince, strasznie głębokim basem się odzywa :) Przegląd zerowy zrobiony, w planach wymiana opon, mają co prawda 3 lata, ale po Racetech'ach nie zapewniają wcale trzymania. Lewa w górę i do zobaczenia na trasie ! :) Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Gratuluje. Ładna erka :buttrock: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Świetny wybór. Gratuluję i pozdrawiam. ps. Ile zapłaciłes? Jeśli to nie tajemnica.:) Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez walko69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dodatkowo zajmuję się importem, więc trochę taniej niż na miejscu :wink: Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Przepiękna ER'ka ! Dbaj, śmigaj ! :) Lewa ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi